Герман пише книгу про злодія-депутата

27 липня 2011, 10:24

Радник президента Ганна Герман пише книгу про злодія, який став депутатом.

Про це вона розповіла у вівторок на своєму творчому вечері у місті Боярка, пише "Gazeta.ua".

"Мене запитують, чи буде продовження моєї книги "Червона Атлантида". Я не знаю. Я не люблю те продовження, яке я написала у Феофанії. Я там вихлюпнула з серця щось недобре", - почала казати Герман.

"Я пишу іншу річ: про одного злодія, який став депутатом. Він спочатку там трішки підкрадав, а потім пішов у парламент", - зізналася вона.


За словами радниці Януковича, яка не любить одразу розповідати журналістам правду про свої закордонні вояжі, у політиці їй складно.

"Я б хотіла піти, але маю ще багато справ. Куди б я могла піти? В журналістику вже повертатися пізно. Там багато молодих та енергійних. Я б писала. Це те, що я завжди хотіла робити", - сказала Герман.

Герман проміняла б політику на писанину?

Як відомо, Герман за час перебування у лікарні після інфаркту написала книгу. За її словами, це твір про трьох сильних жінок, життя яких захоплює ще радянські часи і продовжується в наші.

Раніше Герман написала книгу про Януковича. Вона написана в жанрі документальної повісті. За словами Ганни Миколаївни, на написання книги її надихнула сама особа Януковича.

Фото "Вечерние вести"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів