Екс-наречена: Секс із Х’ю Хефнером тривав 2 секунди

27 липня 2011, 12:07

Колишня наречена підстаркуватого засновника "Playboy" Х’ю Хефнера, що покинула його практично напередодні весілля, заговорила про їхнє сексуальне життя.

За словами Крістал Харріс, єдиний сеанс кохання з Х’ю тривав лише кілька секунд, та й узагалі 85-річний мільйонер її "не заводив".

Про це "збігла наречена" зізналася під час шоу Говарда Стерна, пише "Ace Showbiz".

"Це тривало близько двох секунд. І з мене вже було досить", - пригадала 25-річна Крістал.

"Я просто йшла. Мене не заводив Хеф. Мені шкода", - пояснила білявка.

Хефнер не зміг завести свою колишню майбутню дружину: "Це тривало близько двох секунд"

На запитання ведучого, яке враження на неї справив вид голого Хефнера, Крістал відповіла, що він ніколи не знімав перед нею одягу.

Такі одкровення жінки, яка мала б стати його вдовою, не зміг не прокоментувати сам Х’ю Хефнер.

"Крістал сьогодні дала божевільне інтерв’ю Говарду Стерну, з реальністю воно має мало спільного. Чи вона намагається справити враження на свого нового бойфренда?", - цитує запис у Twitter Хефнера видання.

"Секс із Крістал першої ночі був достатньо хорошим, і я лишив її ще на дві ночі… Крістал набрехала Говардові Стерну про наші стосунки, і я не знаю чому", - зазначив він.

Хефнер: "Секс із Крістал першої ночі був достатньо хорошим..."

Нагадаємо, наприкінці 2010-го Х’ю освідчився красуні, молодшій за нього на 60 років. Він був упевнений: Крістал гідна того, аби врешті стати його вдовою.

Весілля парочки було призначено на 18-те червня, проте за лічені дні до події наречена передумала. На згадку про Хефнера їй залишилися коштовні презенти – зокрема, обручка, автівка "Bentley" та породистий песик.

Фото Девіда Хікі з сайту Крістал Харріс

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали