Боярського хотіла підірвати жінка

27 липня 2011, 13:21

На відомого актора Михайла Боярського було скоєно замах. У квартиру "мушкетера" підклали бомбу, от тільки лише віртуальну.

У понеділок ввечері мешканка Петербургу зателефонувала до поліції і повідомила, що підклала бомбу до квартири Боярського. За що вона хоче розправитися з кумиром, жінка не сказала, пише "Комсомольская правда".

Спеціалісти з вибухової техніки ОМОНу приїхали на набережну Мийки до будинку, де живе сімейство Боярських. Однак у квартирі зірки нічого не знайшли.

Та й самих Боярських, як з‘ясувалося, вдома не було - там тривав ремонт.


"Самі ми на дачі, нам зателефонували будівельники, щойно дізналися про нібито "бомбу". Вони ж потім перетелефонували, що все гаразд. Поліцейські обійшли всю квартиру з собакою, перевірили усі кути. Ми навіть з дачі і не приїжджали", - пояснила дружина Боярського актриса Лариса Луппіан.

Боярського могли підірвати?

За словами жінки, під'їзд їхнього будинку охороняється, тож до квартири ніхто сторонній просочитися б непоміченим повз робітників не зміг би.

Дружина Боярського одразу зателефонувала дочці Лізі, яка цій історії теж здивувалася.

Втім, незабаром, усе сімейство дружно раділо, що "терористку" швидко вирахували і спіймали. Нею виявилася непрацююча 54-річна мешканка Петербургу з проспекту Космонавтів.

Наразі горе-зловмисниця пояснює, навіщо хотіла налякати Боярського. А у поліції вирішують питання щодо порушення кримінальної справи.

Фото "Фильм.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів