Ріанна не хоче бути мужиком в ліжку

28 липня 2011, 11:13

Червонокоса співачка Ріанна лише в своїх кліпах прив’язує чоловіків до ліжка. Насправді ж у сексі вона поводиться як "леді". Сильною та рішучою зірка воліє бути в інших сферах свого життя.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на журнал "America's Glamour".

"У житті я граю домінантну роль, у всіх його аспектах. Але в дечому мені досі подобається почуватися наче леді", - зізнається артистка.

"Гадаю, це той момент, коли хлопець стає чоловіком, а я стаю жінкою. А якщо я – чоловік ще й у ліжку, для мене в цьому нічого (хорошого) немає", - каже Ріанна.


Ріанна мріє хоч в сексі лишатися справжньою леді

Нагадаємо, "леді" Ріанна має сумний досвід спілкування із брутальним чоловіком. У 2009-му році репер Кріс Браун, з яким тоді зустрічалася співачка, жорстоко її побив. Та й досі, згадуючи про колишню, він може дерти собі одяг чи бити шибки.

Іще в своєму інтерв’ю артистка пояснила, чому поп-зірки мають поводитися поміркованіше, ніж рок-зірки – бо саме на них рівняються юні дівчатка.

Говорячи про свій сьогоднішній імідж, співачка зізналася: такою вона подобається собі значно більше, ніж на світанку своєї музичної кар’єри.

"Я не могла фарбуватися рожевою чи червоною помадою, це було так дивно. Ми орієнтувалися на молодих фанів, тож мене намагалися тримати "свіженькою". А насправді ж я просто хотіла бути собою", - пригадує Ріанна.

Фото Reuters з сайту The Star

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів