На Пугачову впала стеля

28 липня 2011, 14:36

У Юрмалі у номері співачки Алли Пугачової впала стеля.

Про це пише "Комсомольская правда" із посиланням на сантехніка, якому довелося відчути на собі реакцію Примадонни після інциденту.

Незадовго до пісенного конкурсу "Нова хвиля", що відкрився у Юрмалі, у Ризі відпочивали Максим Галкін і Алла Пугачова. Зіркова пара оселилася у своєму улюбленому президентському номері готелю "Балтік Біч".

Алла Борисівна через спеку відмовилася від прогулянки узбережжям і традиційного шопінгу. І, поки Галкін вирішував у Юрмалі робочі питання, "жінка, яка співає" залишилася у готельному люксі за 3000 доларів на добу.


Увечері Пугачова вмостилася у крісло з книжкою. Як раптом просто над нею пролунав гуркіт - і за кілька сантиметрів від Алли Борисівни обвалилася стеля. Причому величезний шматок ліпнини з бетоном впав просто під ноги співачки.

Перед Юрмалою Пугачову ледь не прибило

"Коли нам зателефонувала Алла Борисівна, ми дуже злякалися, бо всі думали, що вона зараз влаштує нам страшенний скандал, на що має повне право! Адже стеля могла впасти їй просто на голову", - розповів сантехнік готелю, якому доручили ремонт у номері зірки.

"Однак, коли я зайшов до кімнати, Примадонна дзвінко реготала, показуючи на шматок стелі з ліпниною, який звалився на неї. Ми вибачилися перед нею і все поремонтували. А вона спокійно чекала закінчення робіт у спальні", - веде далі сантехнік.

Як зізнався робітник, він з колегами не очікував "від такої зірки повної холоднокровності".

"До речі, торік Алла Борисівна кинула палити у Юрмалі, купила у магазині готелю електронні сигарети. І десять днів навіть не торкалася до справжніх. А тепер бачимо - знову закурила. Але це вона зробила ще до події!" - перелякано додав сантехнік.

Він, як і всі у готелі, чекав позову від Пугачової. Причини інциденту у готелі приховують, але донедавна тут йшли сильні дощі, тож, можливо, все сталося через дах, що протікає.

Фото Папарацци.ру

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів