Померлій Вайнхаус нав’язали доньку

1 серпня 2011, 10:22

Серед тих, хто оплакує британську співачку Еймі Вайхаус, яка пішла з життя 23-го липня, є не лише її шанувальники, друзі та рідні, а й її названа донька.

Зірка просто не встигла дооформити всі папери, щоб удочерити 10-річну дівчинку – принаймні так стверджує видання "Daily Mirror".

Дитину, що начебто мала б стати донькою Еймі, звати Данніка Августін. Вона мешкає на карибському острові Сент-Люсія зі своєю безробітною матір’ю, яка ледве зводить кінці з кінцями.

"Еймі вже була мені матір’ю. Я могла називати її мамою, а вона мене – дочкою. Вона піклувалася про мене, нам було весело разом. Я любила її, а вона любила мене", - заявляє дівча.


У Вайнхаус знайшлася "дочка"

"Вона була найдивовижнішою людиною, та я не могла дочекатися, коли житиму з нею в Лондоні. Повірити не можу, що її нема. Це найгірша річ, що колись зі мною траплялася", - каже Данніка.

Слова темношкірої дівчинки підтверджують її батько та рідна бабуся Марджорі, яка буцімто й познайомила з нею співачку в 2009-му.

Аби вдочерити її онуку, 27-річна Вайнхаус уже найняла адвокатів, а ще замовила собі квиток, щоб наступного тижня навідати малу, свідчить жінка.

"Еймі так шалено хотіла дитину. Якби вона не померла, без жодних сумнівів, вона була б тут на Сент-Люсії, завершуючи процес удочеріння. Вона б нізащо не зробила б таке з собою, якби поряд була Данніка", - каже Марджорі.

Еймі збиралася вдочерити темношкіре дівча?

Дозволу вдочерити дівчинку зірка встигла попросити в її батька, безробітного Віка Августіна, який зараз мешкає в Німеччині. Чоловік каже, з цього приводу Еймі телефонувала йому кілька разів, кажучи, що жити не може без Данніки.

Цю зворушливу історію щодо "названої доньки" Еймі, підкріплену фотографіями, на яких зірка разом із Даннікою, вже підхопило чимало світових видань.

"Правди в цьому немає", - лаконічно прокоментував тему з удочерінням речник померлої зірки, пише "Gossip Cop".

Фото видання "Daily Mirror"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів