Еймі Вайнхаус померла, бо кинула пити?

28 липня 2011, 14:02

На думку рідних співачки Еймі Вайнхаус, зірку міг убити "летальний шок" через надто різку відмову від алкоголю, пише "The Sun".

Убитий горем батько Еймі Мітч Вайнхаус запевнив, що його донька давно подолала свою наркозалежність. Свої ж останні три тижні вона прожила без краплини спритного.

Лікарі умовляли Вайнхаус кидати пиятику поступово, говорить джерело, наближене до родини. Еймі ж, відчайдушно прагнучи звільнитися від цієї залежності, вирішила: все або нічого, та "зав’язала" одразу.

"Мітч сказав, що шок від того, що вона покинула (пити), після всього, через що вона пройшла у кепські останні роки, став надто сильним для неї", - каже інформатор.


Вайнхаус померла, бо неправильно позбавлялася шкідливих звичок?

Вірогідність цієї теорії щодо причини смерті співачки підтвердила лікар Керол Купер.

"Найзатятіші пияки переживають особливо тяжку форму алкогольної абстиненції, що зветься алкогольний делірій. Вони можуть впасти в оціпеніння чи заснути, або впасти в кому – або мати небезпечні судоми", - каже лікарка.

Еймі справді докладала великих зусиль, щоб кинути пити, свідчить її батько. Їй вдалося витримати три тяжких тижні абстиненції, пише "The Daily Mail".

Три роки тому сили волі у співачки вистачило для того, аби здолати залежність від наркотиків. Хоча в успіх не вірили навіть лікарі, як пригадує Мітч Вайнхаус.

Тіло Еймі виносять з її будинку у Лондоні

"Я можу багато говорити про її фантастичне одужання. Нещодавно Еймі знайшла кохання, із Регом (Тревіссом). Він допоміг їй впоратися з її проблемами, та Еймі покладала надії на їхнє спільне майбутнє. Такою щасливою вона не була вже багато років", - каже Мітч.

До речі. у пам’ять про дочку її рідні створять спеціальний фонд. Його метою буде допомога тим, кого вона любила – дітям та коням. Також "Фонд Еймі Вайнхаус" опікуватиметься людьми, що, так само як і співачка, ведуть боротьбу із залежністю.

Нагадаємо, навесні ЗМІ писали, що у планах Вайнхаус створити з коханим чоловіком сім’ю та подарувати йому дитину.

Наприкінці травня зірка лягла до реабілітаційного закладу, однак уже за тиждень перейшла на амбулаторне лікування.

23-го липня 2011-го року охоронець Еймі Вайнхаус знайшов співачку мертвою в її ліжку у лондонському будинку. У вівторок 26-го липня відбулася церемонія прощання із виконавицею і зірку поховали. Причину смерті Еймі наразі не встановлено.

Фото Reuters з сайту www.xclusivenigeria.com, фото The Associated Press з сайту the10house.com, а також фото The Associated Press з сайту boston.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів