Олівії Вайлд не дали показати вагіну

5 серпня 2011, 16:03

Актриса, яку прославила участь у серіалі "Доктор Хаус", Олівія Вайлд розповіла, як хотіла підшукати собі "дублерку вагіни".

Вайлд хотіла додати реалістичності темі інтимного татуювання, яке вона робить собі за сюжетом фільму "Ковбої та прибульці".

На жаль, цю блискучу ідею відкинули продюсери стрічки, пише "Contact Music".

"Я роблю його (татуювання) в дуже делікатному місці… Це інтимне тату… Я сказала: "Ви повинні показати тату, якщо оголошуєте про це глядачам… а вони: "Ні, не треба показувати у фільмі вагіну". А я їм: "Добре, знаєте що, я просто зараз хочу найняти собі дублерку вагіни… бо я як представник публіки… бажаю це бачити", - пригадала найсексуальніша вегетаріанка.


"Найкраще інтимне тату, яке я колись бачила – не особисто… Можете пошукати в Google… У цієї дівчини був квадратик волосся на лобку, поголено… і малесенький чоловічок із газонокосаркою поряд. На мою думку, це геніально", - поділилася акторка.

Утім, режисер на пропозицію зірки таки не пристав, а Вайлд мусила грати так, наче насправді має на собі те татуювання. Навіть на репетицію актриса вийшла, кривлячись від удаваного болю.

"Мене спитали: "Що ти робиш? Чому ти так ходиш? А я відповіла: "Ну, мені ж учора ввечері зробили інтимне тату, тож, певно, воно ще болить, еге ж?", - зауважила Олівія.

"А вони мені: "Ніхто не хоче бачити такого, не роби так, не ходи так", а я: "Це безглуздо. Ми чинимо безвідповідально щодо тих дітей, що захочуть піти й поробити собі інтимні тату, очікуючи, що вже наступного дня ходитимуть нормально", - сказала актриса.

Обкладинка журналу GQ

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів