На наркотиках взяли Дизеля з "Green Grey"? ОНОВЛЕНО

8 серпня 2011, 12:19

Столичні правоохоронці затримали бас-гітариста відомого гурту за підозрою в причетності до групи наркоторговців. За чутками, був затриманий бас-гітарист "Green Grey" Дизель. Однак представник гурту цю інформацію заперечує.

6-го серпня у Києві знешкодили міжнародне угруповання наркоторговців. Серед затриманих опинився відомий музикант - учасник рок-гурту "Green Grey". Так стверджує "ЛІГАБізнесІнформ" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Як повідомляє сайт Міністерства внутрішніх справ, в руках правоохоронців опинилися сім осіб. Налагоджений ними міжрегіональний канал постачання важких наркотиків було ліквідовано.

Як стало відомо, злочинну групу очолювала 40-річна громадянка Німеччини. У числі співучасників є ще один іноземець, решта - мешканці столиці, в тому числі відомий київський музикант.


Наркоторговці поширювали кокаїн та канабіс серед представників шоу-бізнесу, в основному молоді.

Виробництво зілля зловмисники налагодили самостійно. В одному із сіл на Київщині ділки організували нарколабораторію. Приватний будинок обладнали системами вентиляції і зрошувально-крапельного поливу. Запаслися хімікатами, мінеральними добривами та насінням.

Все це зараз вилучено, зокрема: 70 кущів канабісу та 15 кілограм вже готової марихуани.

Наразі затримані перебувають в ізоляторі тимчасового утримання. Учасникам угруповання загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 12 років.

Дизеля затримали у Києві, доки він був в Одесі?

Як стверджують "Українські новини", серед інших був затриманий бас-гітарист "Green Grey" Андрій Яценко, відомий як Дизель.

Водночас начальник прес-служби Головного управління МВС у Києві Володимир Поліщук не зміг спростувати чи підтвердити інформацію про те, що було затримано саме Дизеля.

"Мій коментар такий: було затримано бас-гітариста одного з відомих українських рок-гуртів", - уточнив Поліщук у коментарі ТаблоID.

Водночас сама група "Green Grey" спростувала інформацію про затримання міліцією їхнього бас-гітариста групи за підозрою у причетності до міжнародної групи наркоторговців.

Про це "Українським новинам" повідомила колишній директор "Green Grey", менеджер міжнародного музичного фестивалю "Summer Sound" Лідія Клов.

За її словами, група "Green Grey" зараз у повному складі перебуває в Одесі, де бере участь у фестивалі Summer Sound, який триватиме до 28-го серпня.

І саме в той день, 6-го серпня, за її словами, учасники гурту - і Андрій Яценко (Дизель), і Дмитро Муравицький (Мурік) - виступали в Одесі.

Як відомо, серед лідерів "Green Grey" значаться автор музики і основний ідеолог групи Дизель (Андрій Яценко), а також вокаліст Мурік (Дмитро Муравицький). Також до складу колективу входять музиканти Валерій Дерев'янський, Петро Цимбал (Петер) та Жан Яночкін, зазначає російськомовна Вікіпедія.

Фото Starlife

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів