Маріон Котійяр засипали погрозами

8 серпня 2011, 15:07

Жінку, яка кілька місяців тероризувала французьку актрису Маріон Котійяр листами з погрозами, заарештували і наступного дня відпустили.

Про це пише "The Daily Mail".

Днями було заарештовано мешканку Нью-Йорку, яку звинувачують у переслідуванні оскароносної Маріон Котійяр.

Як стало відомо, Котійяр через фан-сайт отримала низку електронних листів та відеозаписів з погрозами на свою адресу від Терези Юань з Нью-Йорку.


За інформацією агентів ФБР, у липні Юань відправила на адресу Котійяр низку моторошних повідомлень. У них жінка, зокрема, висловила бажання зіграти з акторкою у російську рулетку, а також говорила про вбивство.

Подеколи Маріон отримувала від Терези понад 100 листів на день. А у низці липневих повідомлень Юань також зазначила, що знає гастрольний графік Котійяр і поїде з нею зустрітися.

Котійяр не давала спокійно жити жінка-сталкер

Скарга від адміністратора фан-сайту акторки надійшла до правоохоронних органів ще у квітні. Адже навесні повідомлення від Терези Юань набули ще більш загрозливого характеру. В результаті, сім‘я Котійяр була стурбована безпекою актриси.

Минулого четверга Юань було заарештовано. Втім, вже наступного дня нью-йоркську сталкерку було звільнено під заставу у розмірі 50 тисяч доларів. Її адвокат Майкл Шнайдер, відмовився від коментарів у цій справі, пише "New York Daily News".

Терезі було сказано триматися подалі від Котійяр і її фан-сайту, і не намагається зв'язатися з акторкою. Також жінці було заборонено використовувати Інтернет поза домом або на будь-якому мобільному пристрої.

Нагадаємо, Маріон Котійяр відома за ролями у фільмах "Закохайся у мене, якщо насмілишся", "Життя у рожевому кольорі", "Початок", "Таксі-2", "Довгі заручини", "Крупна риба, "Джонні Д.", "Маленька брехня заради порятунку", "Північ у Парижі", тощо.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів