Келлі Брук здружилася з батьком ненародженої дитини

8 серпня 2011, 16:36

Англійська модель та актриса Келлі Брук, яка втратила первістка від регбіста Тома Еванса, каже, що то був найжахливіший період її життя.

Разом переживши трагедію, закохані стали кращими друзями, а за кілька років красуня сподівається таки народити малюка, пише "Contact Music" із посиланням на "Style".

"Ти відчуваєш порожнечу, сум, провину, втрату. Я проходжу через це по черзі. Однієї миті не думаєш про це, а в наступну – істерично ридаєш", - розповідає 31-річна Брук.

"Бувають моменти глибокого суму та спустошення, але бувають і миті, коли стає легше. Але також не слід забувати, що це життя. Такі речі трапляються", - каже вона.


Келлі зізнається, коли в грудні минулого року вона завагітніла, вони з Томом зустрічалися лише кілька тижнів та навіть "добре не знали одне одного". Це випробування змусило їх обох подорослішати, каже вона.

Келлі втратила дитину, але знайшла друга

"Я була щаслива, що зустріла когось, кому довірилася, доброго, шляхетного та відповідального", - каже Брук.

"Том знав мене лише вагітною – із гормонами та пігментацією – проте він завжди був поряд", - згадує вона.

Дитинці Брук та Еванса не судилося вижити, проте їй вдалося зблизити своїх батьків.

"Ми стали кращими друзями, які дуже люблять одне одного. Він милий, добрий та чесний… Наразі ми зустрічаємось", - каже вона.

"Колись, за кілька років, я б хотіла завести дітей", - додає актриса.

Нагадаємо, про свою вагітність Брук оголосила через Twitter. На народження дівчинки вони з Евансом чекали в серпні, проте на п'ятому місяці вагітності в зірки стався викидень.

Фото AP з сайту fashionups.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів