Шварцнеггер носить на спині послання до жінки

9 серпня 2011, 15:41

Актор та політик Арнольд Шварцнеггер надяг футболку з іменем майже колишньої дружини Марії.

"Я вижив, Маріє", - можна було прочитати на спині в "Термінатора", коли в неділю він зібрався покататися на велосипеді.

Про це пише "TMZ".

Цю футболку Арні одержав торік під час прощальної вечірки, коли ішов з губернаторської посади. Її дизайн, задля жарту, розробила саме команда його жінки Марії Шрайвер.


Під написом на футболці надруковані роки "2007-2010". Проте перша цифра, що означає рік його переобрання на другий термін, закреслена й над нею стоїть інша – "1977" – це рік, коли Арнольд та Марія почали зустрічатися.

Шварцнеггер не може розпрощатися з думкою про дружину?

Нагадаємо, поки що процес розлучення цієї пари проходить доволі мирно. Арнольд не відмовляється сплачувати жінці аліменти, та навіть згоден заплатити за її адвоката.

Як відомо, причиною розставання подружжя Шварцнеггер-Шрайвер після 25 років шлюбу став роман Арнольда з хатньою робітницею, що народила йому сина.

У зв'язку з розлученням попереду в "Термінатора" неабиякі витрати. А на 400 євро він, схоже, "попав" уже зараз, пише "The Telegraph".

Подейкують, зірку двічі заскочили за курінням у забороненому місці – в аеропортах Зальцбургу та Грацу. Проштрафився Арнольд буцімто у червні, коли літав до Австрії навідати свою маму.

Хоча між США та Австрією немає домовленості про співпрацю відносно таких порушників, повідомлення про два штрафи - на 200 євро кожен - було надіслано до американського консульства в Відні.

Фото "TMZ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів