Агутін з Варум через зраду не розлучаться

11 серпня 2011, 16:29

Співак Леонід Агутін, якого нещодавно застукали на зраді Анжеліки Варум, спростував чутки про розлучення зі своєю зіркою-дружиною.

Про те, що без Анжеліки він не зміг прожити і двох днів, Агутін розповів "Московскому комсомольцу".

"Мені дуже шкода, що все так вийшло. І повірте, найменше б мені хотілося, щоб Анжеліка опинилася у такому принизливому становищі. Тому що я її дуже люблю. І найприкріше, що саме ця новина напевно стане набагато популярнішою за будь-які нові пісні", - сказав Агутін.

За словами музиканта, інцидент із жіночкою у Юрмалі насправді був не таким, яким він був.


"Насправді все було не так скандально, як подали це журналісти. Того вечора на банкеті на честь закриття "Нової хвилі" я дійсно розговорився з дівчиною з кола моїх знайомих. І на її рахунок у мене не було жодних намірів. До того ж всі бачили, як вона пішла, а я залишився", - запевнив Леонід.

Агутін не хотів принижувати Варум, але з брюнеткою взасос цілувався

Втім, факт поцілунку він не став заперечувати.

"Цей прощальний поцілунок і правда виглядає дуже непристойно. Але він просто не міг мати жодного продовження, що б там кому не здалося. Знаєте, я зараз розмірковую над тим, щоб взагалі припинити відвідувати заходи, де п'ють, провокують і знімають на фотоапарати", - поділився співак-гультіпака.

За словами Агутіна, новина про його пригоди на афтепаті "Нової хвилі" стала для Анжеліки Варум болісною.

"Про цю історію їй стало відомо за кілька днів після того самого вечора. Нам зателефонували журналісти і повідомили, що скоро вийде викривальна стаття про мене з фотографіями, на яких зображені я і та дівчина", - пояснив Льоня.

"Особисто я не пам'ятаю сцени, щоб я так жваво поводився. Повторюся, у мене не було жодних планів. Ми, звісно, посварилися, я довго вибачався. Але вона вчинила, як і будь-яка нормальна жінка, - взяла речі і поїхала", - зізнався Агутін.

Однак, за словами співака, розійтися остаточно у пари не вийшло.

"Спроба розійтися не увінчалася успіхом - одне без одного ми змогли прожити тільки два дні. Помирились на гастролях у Пітері. Ми з Анжелікою просто дуже близькі люди, щоб можна було все так запросто закінчити", - заявив Агутін.

Наостанок Леонід поцікавився долею папарацці, який підловив його на подружній зраді:

"А ще мені цікава доля того фотографа, що йому в житті дається за те, що він може руйнувати долі людей: слава, незвичайні бариші або просто моральне задоволення?"

Як повідомлялося раніше, днями співак Леонід Агутін зрадив свою дружину Анжеліку Варум, доки вона спала. Музикант мацав за сідницю і цілувався в ясна з якоюсь брюнеткою в останній день фестивалю "Нова хвиля" у Юрмалі.

Фото з "Московского комсомольца"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів