Еймі Вайнхаус зліпили з пігулок

12 серпня 2011, 12:44

Портрет померлої співачки Еймі Вайнхаус, викладений із п‘яти тисяч різнобарвних пігулок, представив американський художник Джейсон Месір.

Так само з пігулок свого часу митець створив зображення поп-короля Майкла Джексона та актора Хіта Леджера, який, як відомо, помер від передозування снодійним.

Про це пише "The Telegraph".

Добираючи матеріал для своїх колажів – пігулки, шоколад, чіпси, різноманітні уламки, дрібні предмети тощо - художник керується власним відчуттям, що саме відповідатиме особистості певного персонажа.


Наприклад, із пігулок він виклав також скандальну співачку Кортні Лав. А зображення кантрі-зірки Тейлор Свіфт створив із білих та рожевих цукерок.

Портрет президента США Барака Обами митець виготовив із різноманітного дрібного непотребу. Однак, намагаючись, дотримуватися патріотичних кольорів – червоного, синього та білого.

Художник Джейсон Месір зробив Вайнхаус з пігулок

Співачка Пінк настільки вподобала власний портрет, де зачіска в неї зроблена зі щіток, пензликів та пір'я, що не лише придбала його в Месіра, а й зняла у своєму відео до пісні "Please Don't Leave Me".

У зображенні мільярдера Дональда Трампа художник використав гроші та мобільні телефони.

Близько двох місяців Месір працював над портретом Lady Gaga. Деякі деталі для нього дісталися художнику з відомої фотосесії артистки для торгової марки Hello Kitty.

Як розповідає художник, його знамениті моделі іноді самі надсилають йому якісь свої речі, щоби він використав їх у портреті.

"У мене є торба лахів від Памели Андерсон та лист, який із в'язниці написала мені Періс Хілтон", - хвалиться Месір.

Нагадаємо, минулої весни неординарну піццу-портрет зробили із зображеннями принца Вільяма та Кейт Міддлтон.

Фото "The Telegraph"

Фоторепортаж дивіться незабаром на сайті "Українська правда. ЖИТТЯ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів