Депп боїться, що Мосс закладе його пиятику та наркотики

12 серпня 2011, 17:47

Подейкують, актор Дженні Депп геть не в захваті від ідеї його колишньої подруги Кейт Мосс написати мемуари.

Він побоюється, що супермодель нагадає світові, зокрема, його коханій Ванессі Параді, про те, яким він колись був "поганим хлопчиком", як відривався на гулянках, пив та приймав наркотики.

Про це пише "The Showbiz Spy".

"Джонні дуже тяжко працював для того, щоб позбутися свого іміджу поганого хлопчиська, і він злиться, що Кейт збирається написати про свої божевільні пригоди", - каже джерело.


Депп побоюється, що його діти одного дня прочитають про те, яким гультіпакою був їхній татко. Та й дружині актора Ванессі Параді одкровення колишньої Джонні навряд чи сподобаються.

"Тепер Джонні – сімейний чоловік, і Ванесса знавісніє, якщо прочитає подробиці його дикого життя з Кейт", - стверджує інформатор.

"Кейт досі зла через її розрив із Джонні, й вона, безсумнівно, використає книжку задля помсти… Джонні телефонував Кейт та надсилав електронні листи, прохаючи її уникнути будь-яких згадок про нього. Але Кейт знає, що Джонні – одна з найцікавіших частин історії її життя", - розповідає співрозмовник видання.

Нагадаємо, в мемуарах, що їх буцімто вже почала друкувати одним пальчиком Мосс, йтиметься про "секс, наркотики й рок-н-ролл, іще раз про наркотики, іще раз про секс і трішки про те, як носити одяг".

Надихнув кохану на письменництво її новоспечений чоловік Джеймі Хінс.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів