Опра Вінфрі випустить книжку

16 серпня 2011, 11:31

Американська медіа-королева Опра Вінфрі незабаром потішить шанувальників свого ток-шоу, останній сезон якого завершився у травні, своєю книгою.

Епістолярне творіння так і зватиметься "Шоу Опри Вінфрі: Роздуми про американську спадщину".

Про це повідомляє "The Showbiz Spy".

Книга Вінфрі має з'явитися на полицях крамниць 15-го листопада й коштуватиме 50 доларів. У її 240 сторінках умістилися особисті спогади Опри, згадки про найяскравіші моменти ток-шоу, 150 фотографій, а також кілька ессе інших знаменитостей.


Зокрема, у книзі є розділи від співака "U2" Боно та акторки Джулії Робертс, а також стаття модельєра Діани фон Фюрстенберг.

Опра поміркувала над про американською спадщиною

"Від вас, чиїх імен я ніколи не знатиму, я дізналася, що таке любов. Ви і це шоу були великим коханням мого життя", - з цими словами телеведуча звернулася до своїх фанів, завершуючи "Шоу Опри Вінфрі", що не сходило з телеекранів 25 років.

"Дякую вам за те, що ви були для мене дивовижним натхненням, так само, як і я намагалася бути ним для вас. Я не хочу прощатися. Скажу лише: до наступної зустрічі", - вимовила Опра.

Нагадаємо, за 30-секундний рекламний ролик в останньому випуску шоу Опри рекламодавці викладали по мільйону доларів. А чиказьку вулицю, поряд з якою знаходиться студія, де знімалося шоу, назвали іменем Опри Вінфрі.

Фото "Reuters" з сайту stuff.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів