Чоловік Бейонсе розтринькав чверть мільйона на алкоголь

16 серпня 2011, 15:23

Минулими вихідними американський хіп-хоп виконавець Jay-Z весело відзначив вихід останнього альбому, витративши 250 000 доларів на шампанське.

Про це пише "The Showbiz Spy".

41-річний чоловік Бейонсе Ноулз святкував у Майамі нещодавній реліз спільного із репером Каньє Вестом альбому "Watch The Throne".

Jay-Z купував шампанське пляшку за пляшкою, бо хотів перевершити власника баскетбольної команди "Dallas Mavericks" Марка Кубана у подібному вчинку.


"Джей знав, що Марк Кубан віддав на шампанське понад 110 000 доларів, після того як його команда виграла чемпіонат декілька місяців тому, і він не хотів пасти задніх", – поділилось джерело видання.

Jay-Z надихає Бейонсе та шампанське

Присутні у нічному клубі, де відбувалася вечірка хіп-хопера, також підтвердили, що виконавець лишив 50 000 чайових офіціантам закладу.

Цього року Jay-Z став другим у списку найбагатших хіп-хоперів "Forbes". За підрахунками видання, його капітал склав 450 мільйонів.

Джей, який є чоловіком відомої співачки Бейонсе Ноулз, отримує гроші із продажу своїх альбомів, концертних турів та від прибутків мережі власних нічних клубів.

Нещодавно, як пише "The Showbiz Spy", Jay-Z зізнався, що вважає свою дружину "другим пришестям Майкла Джексона".

"Все, чого я навчився від нього (Майкла Джексона) я навчився і від неї (Бейонсе). І я знаю, що порівнювати цих двох людей - справжнє богохульство. Майк був справжнім інноватором, та все ж таки я вважаю її його другою реінкарнацією", – сказав репер.

За його словами, своєю важкою працею у сфері шоу-бізнесу Бейонсе надихає Джея на створення нових альбомів.

Фото Reuters з сайту The Age

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів