Аністон ніколи не вийде заміж за Теру?

18 серпня 2011, 18:26

Актрисі Дженніфер Аністон годі й мріяти про те, щоб затягти до вівтаря свого нинішнього бойфренда Джастіна Теру. По-перше, вона – повна його протилежність, по-друге – він не з тих, хто одружується.

У цьому певен близький друг актора, музикант Крейг Верден, пише "The Daily Mail" із посиланням на "In Touch Weekly".

"Джастін ніколи з нею не одружиться. Він не з тих хто одружується – про це свідчать його (попередні) 14-річні стосунки, які не завершилися шлюбом", - каже друг Теру.

Більше того, Теру брехав своїй попередній подрузі Хейді Бівенс та "розбив їй серце", коли на його шляху зустрілася Дженніфер.


Стосунки між чепурухою Аністон та "поганим хлопчиськом" Теру навряд чи триватимуть довго, аж надто вони різні.

"Джен – повна протилежність Джастіна. Вона вся в Малібу та в шопінгу, та в намаганнях залишитися молодою, тоді ж як Джастін – митець", - каже Верден.

Зі слів музиканта, останнім місцем в Нью-Йорку, куди забажає піти Аністон, буде дешева забігайлівка з тих, які полюбляє його друзяка.

Шлюб із Бредом Піттом був для Аністон останнім?

Навіть у ставленні до роботи Дженніфер та Джастін цілком різні. Коли акторові запропонували знятися в "Друзях", серіалі, який зробив Аністон мільйонеркою, той відказав, що повіситься, якщо зв'яже себе семирічним контрактом.

Та хоч якими б несхожими були ці двоє, щире почуття між ними є, принаймні, з боку актриси.

"Він той хлопець, з яким вона хотіла б постаріти. Вона закохана в нього по вуха", - запевняє інформатор.

Нагадаємо, подейкують, Дженніфер і Джастін наразі активно намагаються зачати дитину, для цього актриса щодня займається йогою та дбає про правильне харчування.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів