Аністон навчилася поганого у Джолі?

14 червня 2011, 18:44

Американська актриса Дженніфер Аністон, якій співчував увесь світ, коли Анджеліна Джолі відбила в неї чоловіка, нині й сама одержала тавро "розлучниці".

Про це пише "The Daily Mail".

Актор та сценарист Джастін Теру, роман із яким нині приписують зірці "Друзів", розірвав стосунки з жінкою, що була поряд із ним 14 років.

"Вони зустрілися, коли їй було 20 років, а йому 24, так, минулими вихідними вона виїхала з їхнього будинку. Вона нічого не коментуватиме", - повідомив речник колишньої коханої Теру, дизайнерки Хейді Бівенс "NY Post".


Аністон почала красти чоловіків?

Як відомо, саме минулого тижня Дженніфер та Джастін уперше з'явилися на люди разом, завітавши на вечірку "MTV Movie Awards".

Трохи раніше, як повідомили джерела журналу "People", Аністон офіційно представила свого нового кавалера подружкам – телеведучій Челсі Хендлер та акторці Кортні Кокс.

Якщо ж вірити інформаторам видання "Grazia", Теру тепер має навіть ключі від будинку Аністон у Беверлі-Хіллз.

У крадіжці чужого чоловіка Джен звинувачують уже не вперше, зазначає видання. Торік розпався шлюб зірки "Чорного лебедя" Крістофера Гартіна, з чиєю дружиною Джоанн актриса на той час приятелювала.

Заради Джен Джастін порвав із жінкою, з якою був 14 років?

Збіг це або ні, але невдовзі після розриву цієї пари Дженніфер та Крістофера частенько бачили разом.

Нагадаємо, не так давно на Аністон преса спробувала було "повісити" й розрив іншої зіркової пари – акторів Рене Зельвегер та Бредлі Купера.

Сама ж Дженніфер сповістила широкий загал, що придивляється до голлівудського холостяка Джорджа Клуні.

Фото The Associated Press з сайтів m.ctv.ca та Otago Daily Times

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів