Сина Висоцького викинули на вулицю

19 серпня 2011, 14:04

Сина співака Володимира Висоцького актора та режисера Микиту Висоцького силою викинули з орендованого котеджу.

Чоловік змушений подати до суду на власників помешкання, які незаконно вирішили розірвати з ним договір оренди, пише "Комсомольская правда".

Кілька місяців тому син Висоцького вирішив зняти для сім'ї симпатичний будиночок у підмосковному селищі Алабіно.

Уклавши офіційний договір оренди, Микита Володимирович спокійно перевіз речі. З господарем будинку Висоцький-молодший завбачливо підписав папери мінімум на півроку оренди.


Однак жити і радіти в котеджі за межами Москви Висоцький зміг не довго.

"Прожив я в будинку близько двох місяців. І раптом дізнався, що господар, який надав житло моїй сім'ї, взяв і продав будинок. Причому сталося це майже відразу, щойно я в'їхав з речами", - розповів Микита Висоцький.

"Зрозуміло, для нашої сім'ї це був неприємний «сюрприз». Адже ми уклали договір оренди, виплатили господареві пристойну суму наперед - за перший і останній місяць проживання. Внесли страховий внесок. Для мене це досить серйозні гроші", - додав він.

Микита Висоцький судиться з орендаторами

Спершу син Висоцького показав господареві будинку цивільний кодекс, на підставі якого й укладався договір оренди.

"Там ясно сказано: у разі зміни власника житла договір оренди не розривається. В іншому випадку, так можна кожного другого орендаря викидати на вулицю. Я озвучив, що готовий виплачувати оренду новому власнику. Але мене не почули. Господарі вибрали позиції сили і вирішили штурмувати будинок", - зауважив Микита.

В один із днів, коли Висоцький-молодший був у відрядженні, до будинку прийшли люди і «допомогли» його дружині звільнити приміщення:

"Новий власник зважився на досить цинічний крок. Він викликав чоловік 15 здорових мужиків. Ймовірно, якийсь ЧОП (приватне охоронне підприємство). Ці люди, не представляючись, не пред'являючи документів зламали замки, увірвалися на територію будинку, і викинули мою дружину на вулицю. Дружина досі перебуває в шоці".

Всі речі Висоцького та дружини звалили в гаражі.

"Нам, звичайно, довелося з'їхати. Речі перевозити було нікуди — мій власний заміський будинок поки знаходиться в стадії будівництва. Дещо я перевіз у свій гараж. Решта - в московську квартиру, де ми зараз і живемо з сім'єю. Але я не дозволю так поводитися зі своїми близькими! Звернувся в поліцію. І подав два позови до суду", - зауважив Микита.

Наразі слідче управління при УВС порушила кримінальну справа за статтею 330 кримінального кодексу Російської Федерації "Самоправство".

Фото tv-galaxy.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів