Рената Літвінова має претензії до своєї зовнішності

20 серпня 2011, 15:30

Російська актриса Рената Літвінова впевнена, що себе треба напружувати фізично, але при цьому і про душу з інтелектом не забувати.

Претензіями до своєї зовнішності, думками про спорт і розвиток, а також планами на відпочинок Літвінова поділилася в інтерв'ю "Комсомольской правде".

Рената Літвінова знає, що про її зовнішності "кажуть всяке".

"Мені саме приписують омолоджувальні операції. Я вже не знаю, чи пройти заради сміху огляд от, наприклад, з вами, Олено, що у мене немає шрамів за вухами..," - жартує актриса, яка не так давно буцімто змінила форму носа.


Як зізналася актриса, вона до своєї зовнішності завжди була вимоглива:

"А взагалі я вічно виставляла до своєї зовнішності претензії. Мені здається, мені треба навчитися бути задоволеною собою. Жодної особливої зовнішньої краси я за собою не чую, якщо лишень Ернест (гример) нафарбує мене вдаліше".

Літвінова: "Мені здається, мені треба навчитися бути задоволеною собою"

"Мені здається, що теорія про те, що потрібно постійно піклуватися про свою оболонку, вижила себе. Ну, не годиться вона мені. Я маю на увазі ці ось фітнес-зали", - каже Рената.

"Як прийдеш до якогось фахівця, він каже: вас треба лікувати, вам треба ходити на те, вам треба це. І виходить, що якщо я захочу устаканити свою оболонку і зробити її практично досконалою, я повинна просто не вилазити з цих місць, фітнес, масаж, SPA, голодувальних якихось санаторіїв", - нарікає подружка співачки Земфіри.

"Тоді коли ж я буду працювати? Це практично друга робота. Мені здається, потрібен якийсь баланс між твоєю душею і оболонкою. Хоча б книжки читати", - резюмує актриса.

У той же час, Літвінова впевнена, що "потрібно фізично себе напружувати обов'язково":

"Не можна лінуватися, не можна об'їдатися. Потрібно іноді навіть брати обітниці мовчання, йти у себе, нарешті - це я і сама собі раджу. Але не можна робити такі перекоси в бік оболонки".

Відпочити найближчим часом Рената планує на виставах. Незабаром актриса їде до Пекіна, де активно будете працювати, а потім закінчувати роботу над фільмом.

"Напевно, відпочину якраз на спектаклях. Зміна декорацій... Потім, в літаку можна побути без телефону, який я ненавиджу і постійно втрачаю або ламаю", - зізнається вона.

Рената: "...В літаку можна побути без телефону, який я ненавиджу і постійно втрачаю або ламаю"

Думки про те, щоб виїхати куди-небудь подалі і про все забути, Ренату, здається, не відвідують. А все життєвий досвід.

"Я поїхала одного разу - краще б не їхала. Ми вирушили на відпочинок з донькою, і в мене вкрали сумочку з усіма грошима. Я стояла на площі, у мене було лише 10 євро... Загалом, відпочила з вогником", - згадує вона.

"Натомість я знаю там тепер всіх карабінерів, навіть собаку з їхнього місцевого околодку знаю - він весь день спить. У карабінера-чергового величезний начіс на голові, не гірше за вечірню зачіску дамську. Там нікого не грабують вже багато років, а обікрали саме мене. І грабіжника не знайшли, до речі", - каже Літвінова.

Фото з "Сплетник.ру" та Москва FM

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів