Шоковані глядачі подали до суду на Літвінову

7 квітня 2009, 17:44
На російську білявку Ренату Літвінову подають до суду розгнівані глядачі. Їх обурила халтурна гра артистки, і вони вимагають повернути їм гроші за квитки та відшкодувати моральні збитки.

Скандал розгорівся в одному з пітерських театрів, де Літвінова презентувала виставу "Записки божевільного" по однойменному твору Миколи Гоголя.

"Такої ганебної гри я давно не бачила. Я так давно мріяла потрапили на виставу за участю Ренати і так розчарувалася її грою та поведінкою, що вимагаю відшкодувати мої марні витрати на надто дорогі квитки", - заявила шокована глядачка Ольга Гуц.

До речі, щоб подивитися на гру Ренати необхідно було викласти від 500 до 4500 рублів, що в українській валюті становить від 115 до 1050 гривень.

"Але те, що ми побачили на сцені, грою назвати неможливо! Літвінова відверто схалтурила - вийшла з листочками і почала нам зачитувати текст зі сцени", - додала розгнівана Ольга.


Глядачі не витримали такого відвертого знущання і почали свистіти та улюлюкати. Деякі навіть демонстративно встали і пішли геть.

Літвінова шокувала своєю халтурою глядачів з Санкт-Петербургу

Однак замість вибачень Рената Літвінова почала сваритися з тими, хто сидів у залі. Підтримати подругу вибігла навіть Земфіра, яка приїхала до північної столиці Росії, щоб подивитися на гру актриси.

Багато хто з глядачів вимагав повернути гроші одразу після вистави. Але організатори відмовилися зробити це.

"За законом гроші за квитки повертаються лише у випадку відміни вистави. В афішах було написано: "Записки божевільного". Гіпотеза" А гіпотезою може бути все, що завгодно", - пояснили свою позицію організатори.

Сама ж Рената також підтримала рішення про неповернення грошей невдоволеним глядачам.

"Саме так. Гроші ми вам все одно не повернемо, тому що це така вистава. Вона відрізняється від класичних постановок. І взагалі, я в цьому проекті найнормальніша!", - заявила Літвінова глядачам.

За матеріалами "Life.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів