Боно "вклали" до лікарні, доки він відпочивав у Монако

22 серпня 2011, 14:27

За чутками, лідер ірландського гурту "U2" Боно під час сімейного відпочинку у Монако потрапив до лікарні, де провів кілька годин, але представники зірки це спростовують.

Про це пише газета "Sunday Independent".

Як повідомляється, у середині минулого тижня Боно поскаржився на біль у грудях своїй дружині Алі Х‘юсон. Після цього вона терміново відвезла співака до лікарні принцеси Грейс.

Протягом кількох годин лікарі обстежували зірку. В решті-решт вони не виявили нічого серйозного, окрім прискореного серцебиття.


Але такий діагноз для Боно не був би дивним. Адже нещодавно закінчилося виснажливе світове турне, в рамках якого гурт "U2" дав концерти у 30 країнах світу.

Водночас, як зазначає "Sunday Independent", представники Боно у коментарі агентству Reuters заперечили, що співак потрапляв до лікарні у Монако:

"Незважаючи на історії у пресі, у Боно не було жодних причин турбуватися про здоров'я. Повідомлення про те, що він був доправлений до лікарні для надання невідкладної допомоги, не відповідають дійсності".

"Боно перебуває у доброму здоров'ї і продовжує насолоджуватися сімейним відпочинком на півдні Франції", - додаєтсья у повідомленні представнкиа співака.

Нагадаємо, у лідера "U2" раніше були проблеми зі здоров'ям. Як відомо, торік він переніс термінову операцію через травму хребта. Тоді виконавцю довелося відкласти декілька концертів у США і Канаді.

Зараз же співак почувається добре і продовжує відпочивати на півдні Франції. Минулої п’ятниці його разом з дружиною та друзями бачили в одному з ексклюзивних місць Монако – Saas Café. Трохи розважившись, він сів у новеньку Audi 8 та поїхав звідти.

Фото European Community з сайту article.wn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів