Кільчицька замовляє подарунки на день народження заздалегідь

23 серпня 2011, 12:00

Колишня заступниця мера Києва Ірена Кільчицька відзначила 43-річчя у червоній сукні й з донькою Ківалова. А те, що їй подарують друзі жінка знає наперед, адже замовляє презенти заздалегідь.

22-го серпня екс-соратниця Черновецького святкувала свій черговий день народження. Та напередодні свята Кільчицька не втратила нагоди розповісти журналістам про те, як, де і з ким відбуватиметься гуляння, пише "Сегодня".

"Я багато років відзначала свій день народження в одних і тих самих місцях і в одному й тому колі близьких друзів", - заявила Ірена, яка минулого року святкувала іменини на Лазуровому узбережжі.

"Я люблю, щоб у мене на дні народження, який я вважаю найкращим святом у році, було багато гостей. І цього разу до мене приїдуть друзі з Америки, Європи, Росії, серед яких колишні кияни, москвичі та іноземці, з якими я тут познайомилася", - додала жінка.


Хто точно буде з гостей, Кільчицька напередодні свята ще не знала. Але зазвичай дні народження Ірени не обходяться без дружини мера Києва Аліни Айвазової.

Кільчицька знову святкувала день народження у Франції?

"Аліна Степанівна завжди буває у мене в цей день. Вона відкриває свято, і перший тост завжди її", - пояснила екс-заступниця Черновецького.

Та, виявилося, що своє 43-річчя Ірена святкувала без Айвазової. Про це розповіла сама дружина мера в інтерв'ю "Сегодня".

Так, на запитання, чи була вона на дні народження Кільчицької на Лазуровому березі, дружина "Льоні-Космоса" відповіла:

"Ні, у мене не вийшло. Хоча вона і не на Лазуровому березі, а у Баден-Бадені".

До слова, присутність мера, за словами Кільчицької, на святкуванні точно не планувалося. Як правило, до Ірени приїжджає також дочка мера Христина та донька народного депутата Сергія Ківалова Тетяна.

Зараз Ірена знаходиться в німецькому місті Баден-Бадені разом з чоловіком Марком.

"Він і зараз зі мною", - підкреслила Кільчицька.

Друзі їй подарують заздалегідь обумовлені подарунки, а діти Моніка і Марк вже два тижні готують якийсь сюрприз.

На святкування Ірена планувала вдягнути червону сукню, в якій цього року була на Каннському фестивалі.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів