Помер головний менеджер Поплавського

25 серпня 2011, 17:39

У ректора Київського національного університету культури та мистецтв Михайла Поплавського померла мати. Меланії Григорівні було 86 років.

Про це повідомляє "Gazeta.ua".

"Михайло Михайлович приїжджав до неї майже на кожні вихідні. І вчора ще в неї був. Але вона вже нікого не впізнавала. Останні два місяці хворіла. В неї була гіпертонія, то вона вже і не ходила майже. А на селі я її давно не бачила. Може, хіба на лавочку виходила із сусідами побалакати і все", - розповіла односельчанка Поплавської 44-річна Ірина.

Мати Поплавського та його брати

Як пише газета, Михайло Поплавський у своїх інтерв'ю казав, що мати — його найголовніший менеджер.


"В країні дуже мало хороших керівників, хоч плач. Всі звикли працювати на півсили та ще й підкрадати. Але за ресторани я спокійний. У мене там мама на місці. Вона мій генеральний менеджер. Знає, хто скільки вкрав і кого звільнити", - казав Поплавський.

За словами ректора, його мама - майстер самогоноваріння.

"Для своїх готує самогонку із кропиви під 60 градусів. Вона вміє. Ми роки три гнали самогонку для ресторану. Мама робила все якісно в честь покійного батька. Він дуже любив після роботи випити хорошого первачка. Але потім ми свою марку узаконили і поставили на конвеєр", - казав співаючий ректор.

До приїзду сина Меланія Григорівна завжди готувала йому улюблений борщ: "Готувала борщ з кропивою, діставала з бочки солоні огірки і помідори і смажила яєчню з домашніх яєць з підчеревиною і цибулею".

Як відомо, мати була натхненницею деяких кліпів Поплавського і вчила його жити.

"Михайло дуже до неї прислуховувався. От я чула, що вона йому казала: "Ти так не роби, бо люди кажуть, що це неправильно". Вона ніколи не зазнавалася. Якою була товариською ще як працювала в ланці на полі, такою і залишилась. Через Меланію Григоріївну люди влаштовувались на роботу в ресторани Поплавського. Якщо вона Михайлу Михайловичу радила таку-то людину, він брав без питань", - підкреслює односельчанка.

"За ресторани я спокійний. У мене там мама на місці", - казав співаючий ректор-ресторатор

Як повідомляється, мати Поплавського жила із середульшим серед трьох своїх синів - Станіславом та невісткою. Цей ректоровий брат був "якийсь головний на заправці Михайла Михайловича".

А от молодший брат Поплавського, Володимир, жив у сусідньому селі, також мав якісь ресторани але років з два тому помер.

Село Мечиславка, де доживала пані Меланія, розташоване за 15 кілометрів від траси "Київ-Одеса", поблизу стоять ресторани Поплавського.

Фото "Gazeta.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів