Батько Вайнхаус "відбив" ім'я дочки, яку вбили не наркотики

26 серпня 2011, 13:22

Батько співачки Еймі Вайнхаус нарешті зможе створити благодійний фонд її імені. А експертиза нарешті встановила, що у крові 27-річної соул-виконавиці наркотиків не було, хоча причину смерті досі не встановлено.

Як відомо, батько померлої співачки Мітч Вайнхаус хотів відкрити Фонд імені своєї дочки. Установа мала б допомагати людям із алкогольною та наркозалежністю.

Однак виникла проблема - хтось випередив Мітча і зареєстрував назву Фонду раніше за нього. Втім, і цю проблему з правами на назву фонду чоловікові якось вдалося залагодити.

Про зрушення в боротьбі за доччине ім'я Мітч Вайнхаус повідомив у своєму Twitter, пише "Contact Music".


Права на назву "Amy Winehouse Foundation" та домен "AmyWinehouseFoundation.com" мешканець Лондону на ім'я Мартін МакКен завбачливо купив ще 2-го серпня. Коштувало це чоловікові 160 тисяч фунтів стерлінгів, пише "The Guardian".

Причини смерті Еймі стануть відомі лише у жовтні

МакКен, який ніколи не був знайомий з артисткою, скаржився на тиск із боку Мітча, та вимагав вибачень, перш ніж піде з ним на якість перемовини.

"Вимкніть свої емоції та думайте про бізнес… Я просто придбав кілька доменних імен. Це міг би зробити будь-хто. Достатньо лише клікнути мишкою", - пояснював він.

Між тим, днями нарешті були одержані висновки токсикологічної експертизи з тілом Еймі. Нагадаємо, співачка раптово пішла з життя 23-го липня цього року.

Як повідомили рідним артистки, жодних слідів "заборонених речовин" виявлено не було, пише "BBC".

Тести підтвердили, що зірка перед смертю вживала алкоголь, але не в такій кількості, що могла б призвести до трагічних наслідків.

При цьому повідомляється, що на остаточні висновки розслідування слід чекати 26-го жовтня.

Фото AP з сайту wort.lu

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів