Мерайя Кері повернеться до 90-х

27 серпня 2011, 14:12

Американська співачка Мерайя Кері після пологів повернеться до фігури, яку мала у 90-х роках минулого століття.

Чоловік Мерайї Нік Кеннон вважає, що його дружина скине зайві кілограми, набрані не лише під час вагітності, пише американський журнал "OK! Magazine".

Нік Кеннон впевнений, що Кері не лише позбудеться кілограмів, які "наїла" за вагітності, а й збирається виглядати, як у свої двадцять років.

"Вона скидає вагу. Вона збирається бути, як у 90-ті знову", - запевнив Нік, який став гордим татусем малюків Монро та Мороккана у квітні цього року.


Американська поп-діва чимало працювала над тим, щоб повернутись до колишньої форми після народження двійнят, пише "The Daily Mail".

Тепер вона пишається своїми результатами і навіть похизувалася світлиною у власному Twitter. На фото підтягнута Мерайя на прогулянці у світло-синьому спортивному костюмі тримає на повідку п'ять собак породи Джек Рассел.

До слова, нещодавно Мерайя зізналася, що вагітність важко їй далася.

"Моє тіло пройшло через багато випробувань – треба було носити цих двійнят якомога довше, та це жертва, на яку ідеш заради них", - каже поп-діва

Тим часом Нік Кеннон поділився своїми враженнями від спілкування з дітьми.

"Немає нічого жахливого у батьківстві. Все у ньому чудове. Найкраще – це коли малюки намагаються спілкуватись із тобою і впізнають тебе. Це найкраще", - ділиться своїм щастям молодий батько.

Чолов‘яга також зізнався, що йому дуже важко перебувати на відстані від своєї сім‘ї під час зйомок шоу за його участю. Адже Кеннон і собі не хоче пропустити жодної важливої миті з життя своїх дітлахів.

Фото "The Daily Mail". з Twitter Мерайї Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів