Патрісія Каас не може мати дітей

29 серпня 2011, 12:52

Французька співачка Патрісія Каас зізналася, що не може народити дитину.

Про це та про нову книгу та виставу артистка розповіла під час фестивалю російської культури в Каннах, який проходить під патронажем дружини президента Росії Світлани Медведєвої, пише "Комсомольская правда".

На запитання про те, чи не збирається вона заводити дітей, 44-річна Каас зізналася:

"Нещодавно лікарі мені повідомили, що дітей у мене бути не може. Це був удар, я виросла в багатодітній сім'ї і знаю, що діти - це щастя. Чи може собака замінити дитину? Напевно, ні. Але моя Текіла - вірний друг, з яким я не розлучаюся".


До слова, Патрісія розповіла, що нещодавно написала відверту автобіографічну книгу.

"Раніше руки не доходили, та й людина я дуже закрита, не люблю пускати до себе в душу. А тут особиста невлаштованість збіглася з черговою пропозицією написати книгу. Друзі кажуть: пиши, це буде на зразок психотерапії", - згадує співачка.

Каас зізналася, що не може народити

"До мене прийшла журналістка, якій я сповідалася в цілому протягом 50 годин. Ридала і вивертала душу навиворіт, розповідаючи такі речі, про які навіть мої рідні не знали. А потім ще протягом місяця редагувала текст", - додала вона.

Автобіографія Каас має назву "Тінь мого голосу". Книга повинна з'явитися у російському перекладі наступного року.

"Ще знялася у фільмі "Убита", де граю сучасну ділову жінку, від якої пішов чоловік, вона виховує сама дітей... Мелодрама вийшла", - розповіла Патрісія.

Та наразі співачка працює над виставою, що має назву "Каас співає Піаф":

"Спектакль такий дійсно готується. У наступному році він пройде у різних світових столицях, у тому числі і в Москві".

"Що ж до самої вистави... Я дуже шаную Едіт Піаф і буду співати її пісні, не наслідуючи її. Ця ідея визрівала давно, але я була молода і не готова до того, щоб побудувати виступ цілком на піснях Піаф. Тепер я вже доросла жінка, що побачила в житті багато чого. У мене не дуже щасливо склалося особисте життя...", - додала Каас.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів