В Ялті викрали зірку Пугачової

31 серпня 2011, 10:26

З Ялтинської "Алеї зірок" зникла іменна зірка співачки Алли Пугачової.

Кам'яну плитку з іменем Примадонни заклали на "Алеї зірок" ще в 1994-му році. Тоді Пугачова приїхала до Криму разом з Філіпом Кіркоровим, за якого щойно вийшла заміж.

Подружжя особисто було присутнє при закладці своїх пам'ятних знаків, і плитки з їх іменами прикрашали алею протягом 15 років.

Однак днями до зірки Алли Борисівни навідалися вандали, пише "Экспресс-газета".


Напередодні нового фестивалю Пугаочової в Ялті зникла її іменна зірка

У концертному залі "Ювілейний", навпроти якого розташована зоряна алея, нічого не знають про долю іменної зірки Пугачової і припустили, що це справа рук якихось хуліганів.

А сторож концертного залу пригадав, що кілька місяців тому зірку вже намагалися розбити, через що на ній залишилися осколки.

Тепер біля зірки Кіркорова порожнє місце

Деякі фанати Примадонни вважають, що за знищенням зірки стоять шанувальники Софії Ротару - давньої конкурентки Алли Борисівни.

Нагадаємо, Пугачова нібито відмовилася селитися в готелі "Вілла Софія", що належить Ротару. До того ж "Алея зірок" розташована саме біля входу в той самий готель.

Щоб уникнути скандалу, міська адміністрація Ялти ухвалила рішення про термінову реконструкції зірки імені Пугачової. Презентувати її заново планують 6-го вересня - в день відкриття нового дітища Примадонни Crimea Music Fest.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів