Домогаров облаяв журналістку. ВІДЕО

31 серпня 2011, 15:38

Зірка серіалів "Бандитський Петербург" та "Марш Турецького" Олександр Домогаров непристойно облаяв кореспондентку, яка спитала актора про особисте життя.

Як пише "Life Showbiz", скандал за участю відомого актора стався на премії Лєни Лєніної "Всенародний артист".

Одна з журналісток телеканалу поцікавилася особистим життям Домогарова. Це викликало неадекватну реакцію актора. Олександр голосно обматюкав дівчину, вдарив долонею по столу та пішов із заходу, грюкнувши дверима.

"Я як "Мауглі", знаєте, рватиму до останнього, я досягну того, що вас всіх не буде, і не треба ставити мені такі тупі запитання!" – гримав актор на репортерку, пише видання.


Домогаров спершу був налаштований до розмов, але потім зірвався

Шокована журналістка ще довго не могла відійти від "благородства" секс-символа російського кіно. Адже вона лише спитала, чи закоханий Домогаров зараз.

Як уточнює видання, Домогаров вже понад 15 років бореться зі світськими журналістами. Він ретельно приховує своє особисте життя від загалу. Втім, відомий своєю влюбливістю актор, постійно опиняється в середині якогось скандалу.

Нагадаємо, рік тому жовта преса писала про інцидент із аудіозаписом, в якому Домогаров погрожує своїй тодішній коханці Айгуль Мільштейн.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Фото та відео "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів