Роберта Дауні-молодшого зроблять батьком

1 вересня 2011, 12:52

Актор Роберт Дауні-молодший та його дружина Сьюзан Левін чекають на поповнення.

Пара, яка одружена вже шість років, чекає на маля в лютому 2012-го року.

Про вагітність 37-річної Сьюзан розповіла її рідна тітка Ненсі Міллер, пише "The Showbiz Spy" з посиланням на "America’s Star magazine".

"Я думаю, це чудово, що вона вагітна. Дитина має з'явитися в лютому. Батько Сьюзан, мій брат, подзвонив мені близько трьох тижнів тому з хорошими новинами. Її батьки на сьомому небі від щасти", - заявила Ненсі.


"Немає великого значення, чи це буде дівчинка, чи хлопчик. Що дійсно має значення — це те, щоб дитина була здоровою", - додала тітка Сьюзан.

Для Левін ця дитина буде першою, у той час як Дауні-молодший вже має 18-річного сина Індіо. Хлопець народився від першого шлюбу 46-річного актора із актрисою і співачкою Деборою Фалконер.

У Роберта Дауні-молодшого та його дружини Сьюзан буде малюк

Роберт, який в минулому мав проблеми із наркотиками, визнає, що нинішні стосунки із Сьюзан більш стабільні, ніж ті, які в нього були із першою дружиною.

Однак актор зазначає, що він постійно дивується від того, скільки треба докладати зусиль, аби шлюб був успішним.

Нагадаємо, Роберт Дауні-молодший знявся у таких фільмах, як "Ейр Америка", "Чаплін", "Короткі історії", "Любовний трикутник", "Залізна людина", "Солдати невдачі", "Шерлок Холмс" та інших.

Фото "АР" з сайту louiscorona.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів