Як Охлобистін у секс-шопі афродізіак купував

1 вересня 2011, 16:01

Популярний російський актор та багатодітний батько Іван Охлобистін щиро розповів про своє ставлення до сексу та про похід із другом у секс-шоп.

Саме про секс Охлобистін написав цілу колонку для російського видання "Русский пионер".

Охлобистін, у недавньому минулому отець Іоанн, відверто заявив, що не розділяє поняття сексу та народження дітей. Він зауважив, що його засмучує розбещеність сучасних "лавлузерів".

"З милості Божої я належу до наступної ланки еволюційного ланцюжка, мені абсолютно недоступний поділ причинно-наслідкового зв'язку між сексом і дітонародженням", – написав актор і сценарист у колонці.


"І коли редакція "Русского пионера" оголосила темою номера секс, інструкції з особистої гігієни - перше, що спало мені на думку. Цей воістину бездонний океан, що безперервно удосконалюються засобами проти лупи, банних грибків і чудотворних антигемороїдальних бальзамів, захлеснув мою свідомість", - продовжив красномовний актор.

На додачу знаний гуморист Охлобистін розповів, як вони з другом Єгором випадково потрапили до секс-шопу. Спершу товариш вирішив купити Івану ключку для гольфу на день народження. Однак старі друзяки випадково і несвідомо надибали "срамний магазинчик".

Виконавець доктора Бикова з "Інтернів" здійснив похід у срамний магазин

"Відразу мою увагу привернув майстерно облаштований стенд з різнокольоровими флаконами на ньому. Вирішивши, що маю справу з представництвом елітної парфумерної фірми, я кинувся нюхати представлені екземпляри. Але перший розкритий мною флакон просяк мою носоглотку маслянистим смородом, що віддалено нагадав одеколон "Юнкерський" з домішками запаху дитячої прілості", - розповів Охлобистін.

Після швидкого знайомства з асортиментом, приголомшені друзі вирішили купити диво-еліксир під промовистою назвою "Зігмунд №3" та стрімко забратися звідти.

А за два дні, на зйомках фільму "Куля-дура 2", де зірка "Інтернів" грає шпигуна, секс-еліксир було випробувано. Та, на жаль, обіцяного сексуального потягу до себе Іван так і не дочекався. Навіть після того, як актора обнюхали всі дівчата-костюмери.

"Ось, мабуть, поки і все, що я можу розповісти про секс", - резюмував Охлобистін.

Нагадаємо, режисер, сценарист, журналіст та актор Іван Охлобистін одружений з акторкою Оксаною Арбузовою. Подружжя виховує шістьох дітей. Втім, за словами Івана, йому б хотілося ще одненьку.

Фото "Сплетник"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів