Школу Януковича за 29 мільйонів обладнають для еліти

1 вересня 2011, 16:25

Єнакієвську школу №34, яку закінчив президент Віктор Янукович, перетворять на елітну. Для цього в неї вкладуть 29 мільйонів гривень.

Оновлена будівля, де свого часу списував малий Вітя, матиме назву школа майбутнього. В новій школі навчатимуть еліту країни, передає "СТБ".

Останні роки школа перебувала в аварійному стані та була закрита. Та два тижні тому тут з'явилися будівельники. Будують школу майбутнього.

На закритій території, крім власне самої школи передбачений спортивний комплекс, гуртожиток для учнів і навіть індивідуальні будинки для вчителів.


Школу Януковича зроблять елітною

Після реконструкції у школі навчатимуться всього дві сотні учнів.

"Охочих знайдеться дуже багато, передбачається, що там будуть працювати кращі вчителі, що буде співпраця з вищими навчальними закладами, що прийом, можливо, буде на конкурсній основі", - зауважила завідуюча методкабінету Єнакієвської міськради Ірина Тарусін.

Будівельники планують ввести об'єкт в експлуатацію вже за рік - 1-го вересня 2012.

До слова, право реконструювати Єнакіївську школу поза конкурсом дістала компанія "Марморокбуд". Тендеру не проводили за відсутністю часу.

У новій школі буде великий спотрзал і навіть гуртожиток для учнів

"Чому ми отримали? Тому що ми дуже пристойна фірма, суворо виконує свої зобов'язання. Ми заробили собі нормальний здоровий авторитет. Тому, як тепер модно говорити, без коментарів", - зауважив директор будівельної компанії.

Цікаво, що "Марморокстрой" - це фірма, яка мала відношення до сім'ї колишнього глави Донецької області, а нині глави Мінрегіонбуду Анатолія Близнюка. Однак у прес-службі міністра повідомили: мали. Мовляв, всі акції фірми Близнюка продали ще в 2008-му.

Фото "Сегодня" та скріншот з відео СТБ

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів