Пономарьов ніяк не може позбутися дружини

1 вересня 2011, 17:55

Співак Олександр Пономарьов не зміг розлучится. Його дружина Вікторія Мартинюк просто не прийшла до суду.

Днями в одному зі столичних судів мало відбутися слухання про розлучення Пономарьова та його екс-коханої Кусі. Однак через відсутність Вікторії засідання суду зірвалося.

Про це "Gazeta.ua" розповіла прес-секретар співака Олександра Проценко.

"На розгляді справи Вікторії не було, також в залі були відсутні її представники. Через це судове засідання не відбулося. Розгляд справи перенесли на жовтень", - сказала речниця артиста.


"Олександр нічого не знав про плани Вікторії не з'являтися до суду. Навіть не знаю, чи вони зараз спілкуються", - додала вона.

Дружина Пономарьова у свою чергу має пояснення щодо своєї неявки. Так, жінка запевняє, що її адвокат ще місяць тому написав заяву із проханням про перенесення судового засідання.

"Інформація про те, що судове засідання відбудеться 30-го вересня з'явилася у червні. У липні мій адвокат написав заяву із проханням перенести його на 2 вересня. Він не міг з'явитись на судове засідання, оскільки був за кордоном", - пояснила Вікторія.

Куся не зрозуміла, навіщо Олександр та його представник прийшли до суду.

"Можливо це був якийсь піар-хід. Зі мною він не намагався зв'язатись", - сказала вона "Gazeta.ua".

Та, схоже, Пономарьов може не побачити дружину в суді й у жовтні.

"Якщо адвокат дозволить не йти, то я краще не піду. Не хочу робити публічного процесу з цього", - наголосила Вікторія.

Дружина Пономарьова не хоче йти до суду?

Нагадаємо, дружина Пономарьова подала позов про розлучення наприкінці квітня цього року. Однією з версій щодо причин розриву були буцімто подружні зради співака.

Зараз подружжя, чий шлюб триває з 2006-го року, ніяк не можуть поділити сина Сашка.

Нагадаємо, співак щомісяця виділяє 16 тисяч гривень на потреби 4-річного сина. Проте питання можливості будь-коли бачити дитину залишається найважливішим для Пономарьова.

"Опікунська рада ухвалила рішення про те, щоб давати Олександрові сина на дві доби. Віка дає йому дитину максимум на день. Під час судового засідання мали розглядати його апеляцію", - повідомила речниця артиста.

Сама Вікторія каже, що не забороняє Олександру проводити час з сином.

"Олександр спілкується із маленьким, коли захоче. Якщо він в Києві, то бачить сина один-два рази на тиждень. Забирає його на цілий день. Дитина завжди ходить з нянею. Маленькому 4 роки, і я більше спокійна, коли дитина перебуває під наглядом", - розповідає Куся.

Окрім цього, Вікторія Мартинюк переконує, що не має жодних фінансових зацікавлень щодо розлучення.

"Це його син, хай він сам вирішує, яку суму хоче давати. Ці гроші не для мене, це для дитини. Хоче - хай дає, не хоче - хай не дає, це його рішення. Я сама можу забезпечити свою дитину", - запевнила вона.

Наразі Олександр та Вікторія продовжують спілкуватися лише за посередництвом смс.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів