Дружина Вілла Сміта закрутила з ексом Лопес?

1 вересня 2011, 18:12

Дружина актора Вілла Сміта останнім часом дуже зблизилася із колишнім чоловіком Дженніфер Лопес.

Про взаємини Джади Пінкетт Сміт та її колеги по фільму "HawthoRNe" Марком Ентоні пише американський журнал "Life & Style".

Ходять чутки, що саме роман Марка з Джадою став причиною для розлучення співака з Джей Ло.

"Марк та Джада стали дуже близькі під час роботи над "HawthoRNe", - розповідають очевидці.


"Він сказав, що Джада дуже сексуальна і має чудову форму, саме таку, як він любить. А їй подобається його стиль – його гра, його харизма. Вона навіть повернула Марка до серіалів та зробила його музичним продюсером шоу. Дженніфер не могло це сподобатися", - додає джерело.

Нагадаємо, шлюб відомої найдорожчими у світі сідницями Лопес з латиноамериканським співаком і актором Марком Ентоні тривав 7 років. Раніше вони розповідали, що завдяки дітям урятували своє кохання.

Дружина найкрутішого заробітчанина Голлівуду Вілла Сміта закохалася у Макрка Ентоні?

"Багатьом людям дуже важко бачити, як Марк кидає таку шикарну жінку, як Дженніфер, але правда в тому, що вона сама стала приводом. Все завжди було для неї, її кар’єри, її образу, її потреб. Джада дала Марку увагу", - кажуть очевидці.

До того ж ходять чутки, що стосунки подружжя Джади та Вілла Смітів останнім часом теж погіршилися. Водночас сама акторська пара такі плітки заперечує.

Так само спростовують роман між Джадою та Марком Ентоні представники артистів: "Всі чутки про Марк Ентоні і Джаду є помилковими. Вони абсолютно не відповідають дійсності".

Та й Марк Ентоні, якщо вірити "The Showbiz Spy", досі не розлюбив свою дружину.

"Я завжди буду любити Дженніфер", - цитує видання співака.

Марк також розповів, що розлучення не стало для них сюрпризом, адже стосунки зіпсувалися давно.

"Я кажу вам, що те, що відбувається, не є сенсацією… Отже, ви знаєте, це не було шоком. Такі речі трапляються. Це було наше спільне рішення", - зауважив співак.

Марк Ентоні: Розлучення з ДжейЛо - не похорон!

Тепер Ентоні намагається рухатися далі і не хоче дивитися в минуле.

"Це не похорон. Це всього лише двоє людей, які усвідомили, що колись стійкі стосунки вже таким не є, і все", - додає артист.

З'ясувалося, що Дженніфер дуже переживає через розлучення, бо вони з Марком все ж хотіли продовження шлюбу.

"Це було найважче рішення, яке я коли-небудь приймала. Я дійсно хотіла, щоб цей шлюб "спрацював". Це була моя найбільша мрія, і я важко працювала над нею. Ми обидва працювали. Іноді це не спрацьовує – і це сумно. Але я залишаюсь вічним оптимістом щодо кохання. Я вірю в кохання. Це й досі моя найбільша мрія", - зізналася Лопес.

Нагадаємо, колись щасливе зіркове подружжя Лопес-Ентоні виховують трирічних близнюків Емі та Макса.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів