Стівена Сігала звинувачують у вбивстві

3 вересня 2011, 10:07

Американській зіркці бойовиків Стівену Сігалу закидають убивство цуценяти. Сам актор присягається, що жодного цуцика не було застрелено під час спецоперації "Арізона", у якій він взяв участь на початку цього року.

У своєму зверенні Сігал наголосив, що "обурений" цим неcправдивим твердженням, повідомляє "TMZ".

Обвинувачем зірки є чоловік на ім’я Хесус Лльовера. Він звернувся до суду з заявою, що Стівен Сігал вдерся до його обійстя на танку.

Актор взяв участь у поліцейському рейді, знімаючись для реаліті-шоу. Лльоверу підозрювали в тому, що він нелегально розводить бойових півнів. Під час операції, стверджує чоловік, і був убитий його 11-місячний собака, пише видання.


"Мені приписували багато речей в моїй кар'єрі, деякі з них не дуже добрі. Але мати клеймо кривдника тварин – це вже виходить за рамки пристойності, і це роль, яку я не прийму", - заявив актор.

Слід зазначити, що в своєму зверненні знаний буддист Сігал не згадує про те, що він та поліцейські могли помилково знищити будинок та майно Лльовери, як наполягає позивач.

Натомість Стівен збирається подати позов проти Лльовери, звинувачуючи його у "фабрикуванні інформації про вбивство цуценяти". Для цього актор вже зв’язався з правовим "пітбулем", юристом Мартином Зінгером.

Нагадаємо, це не перший судовий позов проти зірки "Патріоту" та "Над законом" Стівена Сігала. Нещодавно його звинувачували у сексуальному домаганні. Втім, справа закінчилася виправданням актора.

Фото AP з сайту Infox

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів