Марк Ентоні: Я не зраджував Дженніфер

4 вересня 2011, 18:20

Латиноамериканський співак Марк Ентоні заперечив всі чутки про зраду своїй дружині Дженніфер Лопес зі стюардесою. Він також спростував інформацію про роман з дружиною Вілла Сміта Джадою.

Як повідомляє "The Daily Mail", співак розбалакався в інтерв’ю на телешоу "Nightline".

"Ні, зовсім ні, нічого сенсаційного", - відповів Ентоні на запитання, чи справді його зрада стала причиною розлучення.

Марка, за його словами, дістали закиди про те, що в нього були інтрижки чи то зі стюардесою, чи то з пілотом, чи то з хлопцем, що сидів поруч із ним у реабілітаційному центрі в Х'юстоні.


Нагадаємо, днями з'явилися чутки про роман Марка з дружиною Вілла Сміта, Джадою Пінкет Сміт. Проте представники подружжя Смітів та сам Марк ці плітки спростовують,

"Смішно, коли щось таке трапляється… Ми сміялися, типу "Вау". Ми дружимо багато років. Джада, Дженніфер, я, він – багато років!" - прокоментував Ентоні.

Водночас співак додав, що найнеприємніше у цих чутках – те, що вони могли змусити хвилюватися близьких Смітів, їхніх родичів і друзів.

Марк Ентоні ухилився від прямої відповіді на запитання, чи він сам хотів розлучитися зі своєю дружиною Дженніфер Лопес.

"Ви знаєте, це рішення ми прийняли разом - ось, як я відповім", - зазначив співак.

За словами Марка, їхній шлюб вже не був таким міцним, як раніше. Втім, Ентоні запевнив, що кохатиме дружину навіть після розлучення.

"Дженніфер чудова, чудова жінка, чудова мати, чудовий друг. Ми розуміємо, що це довга історія. Я завжди кохатиму Дженніфер. Найважливіше те, що і вона, і діти про це знають", - наголосив Ентоні.

Також батько 3-річних близнюків Макса та Еммі сподівається, що розлучення не надто вплине на дітей.

"Я завжди буду татом… Вони звикли до того, що ми з Дженніфер подорожуємо, і, ви знаєте, ми постійно розмовляємо та намагаємось зберегти відчуття присутності", - пояснив екс-чоловік Лопес.

Наостанок Марк Ентоні заперечив, що заздрив успіху ДжейЛо.

"Думаю, будь-хто розкаже вам, як я її підтримував з першого дня. Я справді дуже щасливий за неї", - сказав на свій захист Марк.

На додачу Ентоні запевнив, що не збирається іти з життя Лопес.

"Ми збираємося бути в житті один одного багато-багато-багато років, і я радію, що наша дружба така міцна…", - резюмував він. Такої ж думки дотримується і сама Джей Ло.

Як відомо, Дженніфер Лопес приголомшила світ новиною про розлучення з Марком Ентоні місяць тому. Незважаючи на три шлюби, в яких побувала артистка, вона зізналася, що продовжує вірити у вічне кохання.

Фото Reuters з сайту mnenie.ee

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів