Авріл Лавін напідпитку дала маху у Москві

5 вересня 2011, 11:27

Канадська співачка Авріл Лавін так напилася, що не змогла відіграти ді-джейський сет у Московському клубі.

Про це повідомляє російський сайт "Life Showbiz", підкріплюючи інформацію відео-записом.

26-річна Авріл Лавін приїхала у російську столицю, щоб дати великий сольний концерт. Скориставшись нагодою, адміністрація одного з московських клубів запросила співачку виступити у них на вечірці.

Спочатку Авріл запізнилася на годину. Коли вона нарешті з'явилася у супроводі величезних сек'юріті, візажиста та перукаря, зірка не поспішала на сцену. Натомість вона спокійно сиділа на дивані з келихом.


"Компанія замовила віскі і пляшку шампанського. Молоді люди багато пили і практично не закушували," – розповів офіціант клубу.

За годину після застілля Лавін все ж вийшла до публіки. Але, як виявилося, даремно. Діджейського сету у виконанні співачки шанувальники так і не дочекалися.

"Ми очікували, що вона, як справжня рок-зірка, подарує справжнє шоу, але Авріл була не в змозі грати!" – розповів працівник клубу.

Як стверджує видання, заледве п’яна Лавін торкалася необхідного важеля, звук треку різко псувався або пропадав взагалі.

"Складалося враження, що вона вперше бачить пульт або просто перебрала з коктейлями", - додає працівник закладу.

Щоб хоч якось реабілітувати світову зірку і вберегти дорогу апаратуру, місцевому діджею довелося самотужки відіграти весь сет.

Нагадаємо, голосиста канадка Авріл Лавін увійшла до сотні найсексуальніших жінок світу у рейтингу журналу "Maxim" за 2011 рік.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів