Дачу Домогарова обікрали бомжі?

5 вересня 2011, 14:39

У Підмосков'ї обікрали дачу російського актора Олександра Домогарова. Місцеві мешканці кажуть, що це зробили бомжі.

Про це пишуть "Дни.ру" з посиланням на "Экспресс-газету".

Сусіди актора розповіли, що дача, яку Домогаров та його брат успадкували від батька, знаходиться у вкрай занедбаному стані. При цьому зірка "Графіні де Монсоро" не може знайти часу, аби привести до ладу будинок, де він виріс.

"Потрібна йому ця дача. У нього вже й інша є. У цій вже підлога згнила", - розповів місцевий старожил.


За словами сусіда, дачники постійно мають проблеми через покинутий будинок.

"Його будинок бомжі облюбували, розтаскали майже всі речі, того й дивись підпалять! Та й інші дачники через цього артиста страждають", - скаржиться чоловік.

Також сусідів обурює той факт, що Домогарови не платить кооперативні внески.

"Кажуть, між братами давня суперечка. Батьки залишили їм спадок на двох, а вони не можуть визначитися, хто з них господар", - пояснив сусід.

Як згадують сусіди, Олександр ще з юності любив погуляти і товаришував з хлопцями, які частенько пиячили. Як наслідок, після своїх перших ролей у кіно, Домогаров став цуратися своїх давніх заміських друзів. Згодом, зірка серіалу "Бандитський Петербург" зовсім припинив з'являтися на дачі.

Нагадаємо, це не перша скандальна новина про Домогарова за останній час. На тому тижні з актором також стався неприємний інцидент. Улюбленець жінок облаяв журналістку, яка спитала чи закоханий актор зараз.

Фото ТСН

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів