Караченцов пішов на поправку й обзавівся мобільником

5 вересня 2011, 15:34

Улюбленець мільйонів - російський актор Микола Караченцов - повертається до активного життя.

66-річний артист, який шість років тому ледь не загинув у страшній аварії, попросив дружину купити йому мобільний телефон, щоб знову спілкуватися з друзями, пише "Экспресс-газета".

За словами коханої актора Людмили Поргіної, у Миколи Петровича відновлюється мова. Жінка впевнена, що все це завдяки курсу реабілітації у санаторії в Юрмалі, куди Караченцов їздить вже не один рік.

"Необхідні процедури, масаж і прекрасні ландшафти зробили свою добру справу. Зараз Коля прекрасно почувається", - зауважила Поргіна.


Наразі вона займається відновленням телефонного номеру чоловіка, щоб той зміг самостійно телефонувати друзям та рідними.

Дружина вірить у відновлення Миколи Караченцова

"Коля у нас знову стає самостійним мужиком! Отже, мої труди не проходять даром", - зауважила жінка.

"Багато хто звинувачує, що я заробляю собі славу, водячи Миколу Петровича на прем'єри та виставки. Але на таких людей плюю. Впевнена: щоб жити, чоловіку, як і раніше, необхідна творчість", - додала вона.

Нагадаємо, страшна аварія за участю Караченцова сталася в лютому 2005-го року. Актор на машині на повній швидкості врізався в стовп, лікарі взагалі не давали йому жодних шансів.

Але улюбленець глядачів зумів видертися з коми і витримати серію складних операцій. Процес реабілітації продовжується досі.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів