Караченцов збирає гроші на лікування

24 листопада 2010, 18:00

Відомий російський актор Микола Караченцов сподівається поїхати на лікування до Ізраїля. Однак для цього йому потрібно зібрати солідну суму грошей.

Кінозірка досі бореться за своє життя після злощасної аварії, яка трапилася близько шести років тому, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "Комсомольскую правду".

Поруч з Караченцовим постійно знаходиться його дружина Людмила Поргіна. Жінка, яка намагається підтримувати життя коханого, розповіла шанувальникам і журналістам про стан актора.

"Зараз Коля ляже на щорічне обстеження. А в березні, дасть бог, полетимо на лікування в Ізраїль. Будемо зараз гроші збирати на лікування, кажуть, що там хороші лікарі", - зауважила Людмила.


Відправитися за кордон раніше акторові не дозволяють не лише фінанси, але й стан здоров'я.

"Треба летіти туди у березні, бо у Колі епілепсія, час переходу з зими на весну для нього найболючіший, бувають напади. А там, в Ізраїлі, клімат відповідний і лікарі є хороші, які спеціалізуються на лікуванні хворих, які перенесли операцію на мозку", - пояснила Поргіна.

Караченцову потрібні гроші на лікування

Але щоб не відбувалося, з усіма труднощами подружжя намагається справлятися разом.

"Мені страшно подумати, які муки переживає мій чоловік, коли у нього трапляються напади. Я йому в ці хвилини шепочу: "Колю, коханий, тільки не відключайся!" Йому не можна втрачати свідомість, це може зашкодити роботі мозку", - зізналася дружина актора.

Людмила розповіла, що молиться про здоров'я для них обох:

"Я прошу Бога тільки про одне - хай він продовжить дні Колі. Найголовніше, щоб я була здорова. Адже я для нього як маяк. Я тут лежала в лікарні з подагрою, потім пошкодила хребет, коли Колі стало погано: намагалася його підняти і надірвалася. Тож головне, щоб ми були здорові".

Нагадаємо, страшна аварія за участю Караченцова сталася в лютому 2005-го року. Актор на машині на повній швидкості врізався в стовп, лікарі взагалі не давали йому жодних шансів.

Але улюбленець глядачів зумів видертися з коми і витримати серію складних операцій. Процес реабілітації продовжується досі.

Фото "Сплетник"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів