Черновецька восени не вийде заміж?

6 вересня 2011, 12:31

Весілля дочки мера Києва Христини Черновецької з московським бізнесменом восени може не відбутися.

Про це повідомляє "Комсомольська правда в Україні" з посиланням на друга сім'ї Черновецьких, який попросив його не називати.

Як відомо, на початок вересня було заплановане шикарне весілля Христини Черновецької і Сергія Янчукова у Москві. Але, за словами джерел, близьких до сім'ї Черновецьких, урочистості відкладаються.

Христина не покаже дочці Шерон Стоун восени?

"Давно вже не вдавалося поспілкуватися з Христиною, тож не знаю, чи будуть вони розписуватися найближчим часом. Але те, що цієї осені вже не планується якесь масштабне святкування їхнього весілля, - це точно", - розповів друг сім'ї Черновецьких.


Як відомо, на весілля до дочки мера Києва мала приїхати сама Шерон Стоун.

"Подія відкладається через те, що не вдається зібрати всіх близьких людей Христини Черновецької, які часто бувають в різних країнах", - пояснив співрозмовник видання.

Також, джерело зазначило:

"Новий коханий Христини разом з її дочкою і двома синами від першого шлюбу живуть в Москві. Хлопці навіть ходять там до школи".

Нагадаємо, у березні Христина Черновецька розлучилася з чоловіком, депутатом Київради В'ячеславом Супруненком.

Після розлучення буцімто вагітна Христина переїхала з дітьми до Москви. Там вона зараз живе з 35-річним бізнесменом Сергієм Янчуковим, президентом російської нафтової компанії.

Правда, московські журналісти кажуть, що Сергій Янчуков вже відійшов від нафтових справ і володіє мережею супермаркетів в російській столиці. Родом же він з Одеси.

Заради Христини чолов‘яга навіть покинув сім'ю, хоча мати Черновецької Аліна Айвазова дочку і не схвалювала.

У той же час, політологи схилялися до думки, що розлучення Черновецької з Супруненком потрібен насамперед для того, щоб зберегти активи родини мера. Мовляв, у Супруненка зараз проблеми з законом, тому майно подружньої пари перепишуть на Христину. Таким чином, навіть якщо В'ячеслава посадять, то бюджету сім'ї це не зашкодить.

Нагадаємо, у квітні Генпрокуратура порушила проти Супруненка кримінальну справу за розбійний напад на адвоката Гранцева у вересні 2005-го року. Наразі Супруненко перебуває у міжнародному розшуку.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів