Вайнхаус платила екс-чоловіку за поцілунки?

6 вересня 2011, 16:07

Екс-чоловікові померлої співачки Еймі Вайнхаус Блейку Філдер-Сивілу закидають те, що він присадив зірку на наркотики, аби скористатися її грошима.

Про це пише "The Showbiz Spy".

"Він міг витягти з неї 150 фунтів стерлінгів, лише за поцілунок або можливість бути поряд з ним", - стверджує джерело.

"Вони могли сидіти з напоями, і вона намагалася пригорнутися до нього. Вона казала: "Поцілуй мене, моряче". Він відповідав: "Йди до дідька. Дай мені тоді трохи грошей." – А вона вела б собі далі: "Блейк, Блейк". Вона йому подобалася, але він не кохав її", – пригадує інформатор видання.


Також виявляється, що Вайнхаус платила навіть за таксі свого екс-чоловіка, не кажучи вже про дози кокаїну та алкоголь. І так було протягом всього періоду їхніх стосунків.

Як з’ясувалося після смерті співачки, її статок, що у 2008 році становив 10 мільйонів фунтів стерлінгів, до літа 2011-го зменшився до 2 мільйонів.

Блейк Філдер-Сивіл використовував Еймі Вайнхаус?
Вайнхаус та Блейк Філдер-Сивіл пробули в шлюбі 2 роки

Втім, екс-коханий Еймі присягається, що був хорошим чоловіком для співачки. ЯК відомо, наразі Блейк відбуває 32-місячний термін ув’язнення за крадіжку зі зломом та носіння фальшивої вогнепальної зброї.

Блейк пригадує все хороше, що робив для дружини. Зокрема, що на річницю одруження він подарував Еймі по букету квітів за кожен місяць їхнього шлюбу.

"Він намагається виправдати свою поведінку. Він намагається переконати себе, що він був хорошим чоловіком", - підсумовують інформатори.

Нагадаємо, Вайнхаус та Блейк Філдер-Сивіл пробули в шлюбі 2 роки. Пара розлучилася у 2009 році через постійні проблеми у стосунках.

Незадовго до своєї смерті, яка раптово настала 23-го липня, Вайнхаус буцімто заручилася з новим коханням – Регом Тревіссом.

Фото Reuters з сайту The International Business Times

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів