Наречений Вайнхаус їде на "жалобні канікули" з її ріднею

3 серпня 2011, 14:52

Близькі померлої співачки Еймі Вайнхаус усі разом вирушать у десятиденну "відпустку". А поліція тим часом перевірятиме нову версію щодо купівлі зіркою наркотиків.

Батько Мітч, мачуха Джейн, брат Алекс та коханий чоловік Рег Тревісс хочуть оплакати небіжчицю Еймі подалі від преси та фанів, що перетворили дім артистки в мавзолей.

Вони почуваються спустошеними та мають надію, що ця поїздка допоможе їм примиритися з раптовою смертю Еймі, пише "The Sun".

"Родина хоче як слід посумувати, не будучи в центрі загальної уваги. Перебування в Кемдені завдає їм надто багато болю. Їм потрібен час для самих себе", - каже співрозмовник видання.


"Вони вшанують життя Еймі та поділяться найдорожчими історіями про неї", - говорить джерело.

До слова, подейкують, що Рег Тревісс був не просто бойфрендом, а нареченим Вайнхаус. Закохані буцімто заручилися за кілька тижнів до трагедії, повідомив інформатор видання.

Рег Тревісс встиг заручитися з Вайнхаус, а тепер сумуватиме разом із її родичами у "відпустці"?

"Рег зробив Еймі пропозицію і вона, звісно, відповіла "Так". Вона кохала його. Вона нічого так не бажала, як стати його дружиною та створити з ним сім’ю. Вона відчайдушно прагнула позбутися своїх демонів", - повідомило джерело.

"Вони відкрито казали, що хочуть провести решту життя разом. Вони одне для одного були цілим світом", - додав інформатор.

Між тим поліція має намір ретельно проаналізувати записи з камер спостереження, розташованих навколо будинку Вайнхаус, пише "Daily Mirror".

Вони хочуть дізнатися, чи виходила кудись співачка в останні години свого життя та перевірити слова такого собі Тоні Аззопарді. Останній стверджує, що зірка перед смертю накупила кокаїну та героїну на 2 тисячі доларів.

До цього чоловіка Еймі буцімто звернулася з проханням допомогти їй придбати наркотики, і той звів її з дилером, пише видання.

Фото Reuters з сайту International Business Times

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів