Пелтроу закриває очі на подружні зради

6 вересня 2011, 17:51

Американська актриса Гвінет Пелтроу, чий шлюб зі співаком Крісом Мартіном називають одним із найміцніших у шоубізнесі, не засуджує подружні зради.

Про це пише "The Sun".

"Я - великий романтик, але також я гадаю, можна бути романтиком та реалістом. Життя складне та довге, і я знаю людей, яких поважаю та якими захоплююсь, на яких рівняюся, які мали позашлюбні романи", - сказала 38-річна Гвінет.

"Ми недосконалі – ми люди й іноді робимо вибір, за який інші нас засуджуватимуть. Це їхня проблема, але насправді я думаю, чим довше я живу, тим більше навчаюся не судити людей за їхні вчинки. Гадаю, ми всі намагаємося чинити якнайкраще, але життя складне", - пояснила Пелтроу.


Пелтроу не засуджує адюльтери

У своєму новому фільмі "Зараження" актриса саме грає невірну дружину, яка привозить смертельний вірус із Гонконгу до Америки.

"Якби смерть від вірусу була покаранням за позашлюбні романи, зараз на світі лишилося б лише троє чуваків", - пожартувала вона під час прес-конференції на Венеційському кінофестивалі.

"Мені пощастило – в мене чудове, благословенне життя. В мене двоє фантастично чарівних дітлахів та дуже гарний чоловік, тож… Постукаймо по дереву", - зауважила Пелтроу.

Фото Reuters з сайту Toronto

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів