Діана "69": Для мене щастя – це в першу чергу моя дитина

16 вересня 2011, 10:45

Повернувшись у шоу-бізнес, Діана "69" чітко визначилася з метою відійти від сексі-образу та серйозно зайнятися творчістю і вихованням доньки.

На сторінках "ОК! Украина" білявка вперше знайомить шанувальників зі своєю донькою Поліною, розповідає про творчі плани, про відсутність вибору "родина чи сцена" та про особисті прийоми у вихованні дитини.

Діана "69": Я хочу відійти від сексі-образу

"Зараз я стала повноцінним артистом: пишу і виконую музику, яка мені близька. Я не зацікавлена у тому, щоб продати свою музику, а як зробити її більш цікавою для слухача. Я хочу відійти від сексі-образу, який, на мій погляд, набив оскомину не лише мені", - каже Діана "69".

Творча діяльність не заважає співачці повноцінно займатися вихованням доньки.

"Для доньки це свято – поїхати зі мною на студію звукозапису, репетицію, зустріч із продюсером. На вихідних ми займаємося верховою їздою, разом ходимо до фітнес-клубу", - запевняє Діана Мерінова.


Діана "69": Для мене щастя – це моя дитина

Окрім Діани, вихованням Поліни займається мама співачки та батько дівчинки, який живе за кордоном. Чоловік дотримується дещо категоричних методів виховання, у той час як Діана "69" впевнена: прищеплювати необхідні навички та вміння треба не страхами, а добрими прикладами.

А ще Діана "69" звернулася до сучасних артистів з проханням не співати про непристойні речі, бо діти беруть приклад саме зі своїх кумирів.

"Для мене щастя – це передусім моя дитина. Я ніколи її не зраджу, і вона мене не зрадить", - ділиться співачка.

"У дитинстві я мріяла стати артисткою, а зараз, коли стала нею, мрію створити повноцінну родину, щоб народити діточок і жити у гармонії зі своїм чоловіком, батьками, друзями – це я вважаю найвищим щастям!" - каже Діана "69".

На сторінках "ОК! Украина" білявка вперше знайомить шанувальників зі своєю донькою Поліною

Фото "ОК! Украина"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів