Мадонна плюнула в душу українському журналісту. ВІДЕО

7 вересня 2011, 17:03

Поп-королева Мадонна зневажила жест українського журналіста і знає, що на ній поведена колега Lady Gaga.

"Що стосується Lady Gaga, в мене немає коментарів щодо її одержимості мною, бо я не знаю, на чому вона базується - на чомусь глибокому чи поверхневому", - заявила Мадонна.

Про це співачка сказала під час прес-конференції на Венеційському кінофестивалі, повідомляє "Radar Online", посилаючись на французьке видання "LeSoir".

Як раніше писав ТаблоID, Lady Gaga справді не приховує свого захоплення Мадонною, яку навіть записала собі в сестри.


"Справді, ніхто не обожнює та не любить Мадонну так, як я. Я її найбільша фанатка, і в особистому сенсі, і в професійному", - зізналася Гага в одному з американських телешоу.

Імовірно, кицька між двома селебрітіз пробігла, коли Lady Gaga випустила свій новий альбом. Пісня з нього "Born this way" багато кому нагадала хіт Мадонни "Express Yourself".

Утім, схоже, не надто ласкава 53-річна артистка тепер не лише до Lady Gaga, а й до інших своїх фанів. У цьому на тій-таки прес-конференції переконався журналіст одного з українських телеканалів, як пише "Дуся".

Наблизившись до поп-ікони, журналіст назвав її принцесою та презентував гортензію. Однак Мадонна, подякувавши, запхала презент під стіл.

"Ненавиджу гортензії. Він, очевидно, не знав про це", - промовила Мадонна.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

ДИВІТЬСЯ ЩЕ:

Як повідомляє "The Daily Mail", при цьому Мадонна кинула промовистий погляд своєму другові.

Відео "1+1", а також з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів