Lady Gaga записала Мадонну, Стрейзанд та Шер собі в сестри

7 липня 2011, 10:27

Співачка Lady Gaga, яку критики неодноразово порівнювали з поп-королевою Мадонною, зізнається, вона своє все життя захоплюється своєї старшою колегою.

Більше того, 25-річна артистка відчуває "сестринський" зв’язок і з іншими зірками – Барброю Стрейзанд, Шер та фронтвумен гурту "Blondie" Деббі Харрі.

Про це повідомляє "The Showbiz Spy" із посиланням на "The Advocate".

"Вони мої сестри. Я відчуваю, що багато в чому пов’язана з Мадонною, і відчуваю, що пов’язана з Барброю, і відчуваю, що пов’язана з Шер та Блонді та з усіма жінками, які прийшли (в музику) переді мною", - говорить Lady Gaga.


"Я обожнювала їх усе мої життя, і я б ніколи не була там, де я сьогодні, якби всі вони не надихали мене. Я відчуваю таку вдячність, що в мене були всі ці сильні жінки, на яких я могла рівнятися", - зізнається вона.

Симпатія Lady Gaga та її "старшої сестрички" Дербі Харрі, схоже, взаємна.

"Gaga справді талановита й злегка божевільна. Як на мене, вона надихає", - казала свого часу 66-річна співачка.

На думку Харрі, молода артистка принесла на американську музичну сцену "порив свіжого вітру", просто необхідний у нинішній "консервативний період".

У "родинних" стосунках музичного бомонду тепер буде досить важко розібратися. Нагадаємо, "прийомним татком" Lady Gaga називав себе сер Елтон Джон, а Шер її біограф записував у її "матусі".

Мадонна ж і насправді є далекою родичкою Стефані Джерманотти, так стверджують експерти з генеалогії.

Фото "Reuters" з сайту datingsymbol.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів