Вагітну Лілі Аллен мучать жахіття про мертвого чоловіка

9 вересня 2011, 12:51

Вагітну британську співачку Лілі Аллен, яка втратила вже двох ненароджених дітей, мучать жахіття та безсоння. Зірка хвилюється за майбутнього малюка та коханого чоловіка Сема Купера.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "London's Evening Standard".

"Зараз я частенько прокидаюся, і якоїсь миті я торкнулася Семового обличчя, а він дуже холодний. Я кричала: "Сем! Сем! О Боже, мій чоловік помер! Тільки-но все в мене налагодилося, а тепер усьому кінець!" Він прокинувся і сказав: "Усі вікна відчинені", - розповіла Аллен.

"Після мого… останнього малюка за мною дуже ретельно наглядають, я щочетверга їжджу до Лондона на сканування. Лікар каже мені, щоб я не хвилювалася…", - поділилася співачка.


Щоби вберегти цю дитину, зазвичай активна Лілі вирішила дозволити собі побайдикувати.

Активна Лілі вирішила дозволити собі побайдикувати

"Інстинктивно мені завжди кортить узяти участь у всьому. Але з цією вагітністю, надто після того, що сталося минулого разу, я дійшла до точки, де подумала: до дідька все. Це єдиний час у моєму житті, коли мені дозволено нічого не робити", - сказала Аллен.

Як відомо, перший викидень співачка пережила у 2008-му році.

Минулої осені в артистки сталися передчасні пологи, й вона втратила другу дитину.

У червні Лілі вийшла заміж за коханого Сема Купера, який урочисто оголосив, що вона знову вагітна та перебуває вже на 16-му тижні.

Фото АР з сайту "Metro"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів