У вагітної Бейонсе вгледіли фальшивий живіт. ФОТО справжнього

9 вересня 2011, 18:27

Американську співачку Бейонсе звинуватили в тому, що вона начепила фальшивий живіт, аби сильніше вразити публіку на церемонії "MTV Video Music Awards". Проте останні фото вагітної співачки доводять, що живіт у неї таки справжній.

"Перебільшеними" вагітні форми Бейонсе видалися "Media Take Out".

Того факту, що зірка при надії, ніхто не заперечує. Але за лаштунками церемонії ніби казали, що Бейонсе надягла накладний живіт, аби досягти сильнішого ефекту від оголошення про її вагітність.

"Вона хотіла, щоб оголошення було сенсаційним, от і зробила так, щоб було напевно помітно, що в неї живіт", - розповіли джерела.


Між тим, як стверджують інформатори, Бейонсе носить дитину не більше восьми тижнів – тож настільки виразного животика в неї ще не повинно бути.

Те, що вагітний живіт у артистки справді є, остаточно доводять фото, оприлюднені "The Daily Mail".

На знімках із відпочинку Бейонсе та Jay-Z у Хорватії, його чітко видно.

Закохані грілися на сонці біля води, чекаючи на човен. Бейонсе була вдягнена у досить відверте вбрання, яке повністю відкривало її живіт.

Під пильним наглядом охоронця, вагітній зірці допомогли піднятися на борт човна, що мав відвезти зіркове подружжя на яхту. Саме на яхті вони й прибули до Хорватії.

Це перші фото Бейонсе з моменту оголошення про її вагітність. ЇЇ також зняли під час прогулянки палубою. Вона пила сік та погладжувала свій животик.

"Я завжди казала, що збираюся народити дитину в 30 років…Але я також казала, що збираюся і на пенсію у 30 років вийти. Тільки Бог знає..," – раніше зізнавалася співачка.

Раніше голуб’ята також були помічені на острові по дорозі до ресторану, де вони збиралися повечеряти. А минулої неділі парочка святкувала річницю весілля та 30-річчя співачки у Венеції.

Аби привітати Бейонсе з днем народження, на яхту до неї прибула акторка Гвінет Пелтроу,

Нагадаємо, американська співачка Бейонсе Ноулз оголосила про своє майбутнє материнство на урочистій церемонії вручення премії "MTV Video Music Awards" 2011. Майбутнє маля буде першим не лише для артистки, а й для її 41-річного чоловіка, якому дружина дісталася незайманою.

До речі, Бейонсе могла б стати однією з найбільш високооплачуваних зіркових матусь.

Якби малюк Бейонсе встиг народитися до моменту створення рейтингу "Forbes", співачка посіла б у ньому третю сходинку.

Адже в проміжку між травнем 2010-го та травнем 2011-го вона встигла заробити 35 мільйонів доларів.

Та, як відомо, на первістка Бейонсе з чоловіком Jay-Z чекають на початку наступного року.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів